VRATITE STRAST U SPAVAĆU SOBU: Ovi trikovi za jačanje seksualne želje i rešavanje problema niskim libidom POMOĆI ĆE VAM efikasno!
Foto: Profimedia

VRLO JE JEDNOSTAVNO

VRATITE STRAST U SPAVAĆU SOBU: Ovi trikovi za jačanje seksualne želje i rešavanje problema niskim libidom POMOĆI ĆE VAM efikasno!

Žena -

Erektilna disfunkcija i prevremena ejakulacija su dva najčešća problema kod kojih muškarci traže pomoć stručnjaka za seksualno zdravlje, dok je kod žena prvenstveno smanjenje seksualne želje i anorgazmija (teškoće u dostizanju orgazma), te bol tokom seksualnog odnosa.

Mnogi parovi upadaju u zamku rutine zbog čega njihov seksualni život polako odumire. Strast nestaje, a broj intimnih veza je sve ređi dok se deo ne smanji na jednom godišnje, ali i to je osrednje.

Seks
foto: Shutterstock

Važno je stalno raspirivati strast u vezi, dolivati joj ulje da se plamen ne ugasi. Ako se ugasi, može se zapaliti kada znaš šta radiš. Nemojte se zavaravati da vam seks nakon nekog vremena neće postati rutina. U početku je ludo, ali kasnije upadneš u zamku.

Parovi koji su dugoročno srećni i zadovoljni seksom počeli su da rade na tome da seks postane rutina. Važno je imati na umu da se preferencije menjaju sa godinama i treba uživati u različitim vrstama seksa od brzog i pohotnog do romantičnog, ali i seksu slabijeg intenziteta.

Ako se pitate kako da postanete bolji ljubavnik, verovatno tražite savete kako da poboljšate performanse svoje spavaće sobe. Međutim, biti dobar u seksu ne znači uvek dovesti nekoga do orgazam.

Seks
foto: Shutterstock

Feferoni umočeni u šolju tople čokolade i dati partneru da zagrize, ostrige na tanjiru za lakše uživanje uz razgovor i čašu ili dve crnog vina, ili malo ananasa sa kuvanim kruškama flambiranim u konjaku - neki kažu da su ovo savršeni recepti za buđenje strasti i divno veče sa partnerom.

A ponekad je samo to dovoljno da se pospeši strast koja je samo blago nestala iz vašeg života na kratko.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track