KONSTRAKTA DOBILA NAGRADU U TORINU PRED VELIKO FINALE: Na tirkizom tepihu zdrava umetnica ODUŠEVILA SVE i progovorila o nastupu!
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

KONSTRAKTA DOBILA NAGRADU U TORINU PRED VELIKO FINALE: Na tirkizom tepihu zdrava umetnica ODUŠEVILA SVE i progovorila o nastupu!

Pop kultura -

Večeras će se u Torinu održati takmipčenje za prvo mesto najprestižnijeg evropskog muzičkog takmičenja Evrovizje, a pesma "In corpore sano", koju peva srpska prestavnica Ana Đurić Konstrakta, već je osvojila srca svih koji su je čuli.

Konstrakta, nagrada
foto: Printscreen/Instagram

U prilog tome ide i činjenica da je Konstrakta samo sat vremena pred finale već pokupila jednu nagradu sa Evrovizije. Nagrade Marcel Bezençon su nagrade za najbolju pesmu Evrovizije svake godine, a naša Zdrava umetnica je odnela jednu od njih.

Naime, Ana je dobila priznanje za natup na sceni koji najviše ima umetnički karakter, a čini se da njenoj sreći nije bilo kraja kada je čula da je odnela pobedu u toj kategoriji. Tom prilikom upitana je šta joj je bilo u glavi kada je smišljala nastup, a ona je odgovorila:

01:55

Konstrakta dobila nagradu pred veliko finale

- To je jako komplikovano pitanje, mislim da bi trebalo da zaronite u tekst!

Verujemo da je ovo samo prva nagrada koju će odneti Konstrakta večeras, ali čak i da ne pobedi na Evroviziji već je zaslužila sve čestitke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:11

OVO JE DOKAZ DA KONSTRAKTA MOŽE DA POBEDI Otkrivamo kakva je atmosfera uoči početka Evrovizije SRBI SE OKUPLJAJU U VELIKOM BROJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track