BROJKE SVE GOVORE: Konstraktu polufinale VINULO U VRH! Vrtoglavo joj skočila popularnost na svim platformama, a ovo je DOKAZ!
Foto: Printscreen/RTS

ODUŠEVILA CEO SVET

BROJKE SVE GOVORE: Konstraktu polufinale VINULO U VRH! Vrtoglavo joj skočila popularnost na svim platformama, a ovo je DOKAZ!

Pop kultura -

Naša predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, večeras će nastupiti pretposlednja u finalu prestižnog takmičenja.

Konstrakta je svojim performansom na sceni u dvorani "Pala Olimpiko" u Torinu, u polufinalu oduševila gledaoce i publiku koja je sa njom sve vreme tapšala dok je Konstrakta pevala refren pesme "Umetnica mora biti zdrava".

Pesma "In corpore sano", tema je i svetskih medija, koji pišu o snažnoj poruci koju umetnica prezentuje.

Konstrakta
foto: Printscreen

Prava je pometnja u Torinu za Konstraktom, ona na svakom koraku nailazi na brojne fanove koji žele da se slikaju sa njim, a i sama Končita Vurts, koja je pobedila na "Evroviziji" 2014. godine, rekla je da je Anin fan.

Nakon svog performanska u polufinalu, Konstrakta se popela i na kladionicama, gde trenutno zauzima visoko 6. mesto.

Ipak, još jedna brojka dovoljno govori o popularnosti naše predstavnice. Naime, ona je nakon polufinala dobila 20.000 pratilaca na Instagramu.

Konstrakta
foto: Printscreen

Ana, koja je pre "Beovizije 2022" imala svega 8.000 pratilaca, postala je senzacija i ubrzo su brojke na Instaramu vrtoglavo počele da rastu.

Pre nastupa u polufinalu na "Evroviziji" nju je pratilo 96.000 ljudi, a nakon fenomenalnog performansa, Konstraktu sada prati čak 116.000 ljudi.

Takođe, Ana Đurić Konstrakta na Jutjubu ima 3.1 milion pregleda, dok je Ukrajina jedina zemlja koja broji više pregleda na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije.

Ukrajinci imaju čak 4 miliona pregleda, s tim što je njihova numera postavljena dva dana ranije u odnosu na našu na Jutjub, jer su nastupali u prvom polufinalu.

Tačan redosled takmičara u finalu Evrovizije.

1. Češka

2. Rumunija

3. Portugal

4. Finska

5. Švajcarska

6. Francuska

7. Norveška

8. Jermenija

9. Italija

10. Španija

11. Holandija

12. Ukrajina

13. Nemačka

14. Litvanija

15. Azerbejdžan

16. Belgija

17. Grčka

18. Island

19. Moldavija

20. Švedska

21. Australija

22. Engleska

23. Poljska

24. Srbija

25. Estonija

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:49

Andrija Milošević otkrio kako Konstrakta utiče na roditelje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track