BILE OPASNE RIVALKE NA TAKMIČENJU, A SADA SE OGLASILA SARA JO: Poručila je ovo Konstrakti i objasnila o čemu će se DUGO pričati!
Foto: Kurir TV, Printscreen/Pink TV

jasna

BILE OPASNE RIVALKE NA TAKMIČENJU, A SADA SE OGLASILA SARA JO: Poručila je ovo Konstrakti i objasnila o čemu će se DUGO pričati!

Pop kultura -

Naša predstavnica na 66. Evroviziji je osvojila 5. mesto i time oduševila naciju i region, a jedna osoba je imala posebnu poruku za nju.

Konstrakta
foto: Printscreen/RTS

Naime, mnogi pamte i situaciju na nacionalnom izbora za Pesmu Evrovizije, kada je Konstrakrta kao potpuni autsajder pobedila Saru Jo, čija je pesma tada važila za apsolutnog favorita.

Nekada opasne rivalke na nacionalnom izboru za pesmu Evrovizije, sada su jedna drugoj najveća podrška, pa se tako Sara Jo, odmah oglasila na svom Tviter nalogu, nakon što je završeno prestižno takmičenje u Torinu.

- Naša Konstrakta je svakako ostavila najveći trag. Pričaće se još dugo kako im je umetnica svima pomrsila konce. Bravo - napisala je Sara na svom Tviter nalogu.

Inače, Konstrakta je samo sat vremena pred finale već pokupila jednu nagradu sa Evrovizije. Nagrade Marcel Bezençon su nagrade za najbolju pesmu Evrovizije svake godine, a naša predsztavnica je odnela jednu od njih.

Naime, Ana je dobila priznanje za nastup na sceni koji najviše ima umetnički karakter, a čini se da njenoj sreći nije bilo kraja kada je čula da je odnela pobedu u toj kategoriji.

Nju su podržali brojni muzičari i pevači, od Marije Šerifović do Končite Vurts, koja je pobedila na Evroviziji 2014. godine.

Čak je i voditelj Mika, u jednom trenutku uživo u programu pokazao svoje simpatije prema našoj predstavnici, tako što je otpevao deo njene pesme i izveo deo njene koreografije.

Kosntrakta
foto: Printscreen YT

Bonus video:

00:18

Pobedniku Evrovizije sutra rođendan, svi mu pevaju pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track