VRELA ŠPANJOLKA PRIREDILA JOŠ VRELIJE PROSLAVLJANJE 3. MESTA: Svi su poludeli kada je svoju DEVOJKU POLJUBILA posle Evrovizije!
Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

VRELA ŠPANJOLKA PRIREDILA JOŠ VRELIJE PROSLAVLJANJE 3. MESTA: Svi su poludeli kada je svoju DEVOJKU POLJUBILA posle Evrovizije!

Pop kultura -

Sinoć je održano spektakularno finalno veče takmičenja za "Pesmu Evrovizije", a nastupi koji su bili fantastični bili su samo deo ove neverovatne atmosfere. Drugi, podjednako veliki deo takmičenja, bili su komentari i reakcije učesnika i voditelja programa.

Kada su proglašeni pobednici, a samim tim i ostala mesta na tabeli, gde je Konstrakta sa svojom pesmom zauzela 5. pouziciju, usledilo je veliko slavlje za sve pristune. Ipak, čini se da niko nije proslavio žestoko kao vrela predstavnica Španije, Šanel.

Šanel je očarala svet svojim energičnim nastupom, pesmom brzog ritma, ali i bujnim oblinalama, te je mnogima baš ona podigla temperaturu. Ipak, kada je saznala da se nalazi na trećem mestu, Šanel je to rešila da proslavi sa svojom devojkom.

Naime, ona je poljubila svoju devojku pred svima, a kamere su naravno to zabeležile, te je ovaj trenutak ubrzo postao vrlo popularan na društvenim mrežama. Sigurni smo da je mnogim muškarcima sada krivo što nisu bili na mestu te devojke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track