OTKRIVENO KO JE DEČKO LEPE ANJE MIT! Popularna glumica izgledom ostavlja bez daha, a on je osvojio njeno SRCE: Uživamo zajedno!
Foto: Printscreen

JAKO SU LEPI

OTKRIVENO KO JE DEČKO LEPE ANJE MIT! Popularna glumica izgledom ostavlja bez daha, a on je osvojio njeno SRCE: Uživamo zajedno!

Pop kultura -

Prošle godine je raskinula dugu vezu sa Lukom Vješticom, te se od tada spekuliše ko je novi dečko Anje Mit, a sada je glumica i otkrila javnosti o kome se radi.

Naime, Anja Mit je na svom "Instagramu" objavila fotografiju u zagrljaju zgodnog momka, ispod koje je napisala "moj čovek", a njen široki osmeh mnoge je naveo da protumače da je glumica ponovo zaljubljena.

Da je momak na fotografiji novi dečko Anje Mit nema sumnje, jer se još od Nove godine pojavljivao na fotografijama mlade glumice, koja je nedavno za "Gloriju" otkrila da je srećno zaljubljena, ali da partnera javno retko pokazuje.

- Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo - istakla je glumica nedavno.

(Kurir.rs/Pink)

Bonus video:

02:12

OVAKO SADA IZGLEDA VESNA TRIVALIĆ! Popularna glumica vraća se u Srbiju nakon 17 godina SVI PRIMETILI JEDNO NA NJOJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track