BIVŠA SRPSKA SNAJKA NE GUBI VREME: Stigla u Francusku sa STOMAKOM DO ZUBA, pa se prepustila STRASTIMA sa novim izabranikom
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ČEKA TREĆE DETE

BIVŠA SRPSKA SNAJKA NE GUBI VREME: Stigla u Francusku sa STOMAKOM DO ZUBA, pa se prepustila STRASTIMA sa novim izabranikom

Pop kultura -

Adrijana Lima doputovala je juče u Nicu, a razlog je svetska filmska fešta, Kanski festval, koji počinje danas i na kojem je brazilska modna zvezda rado viđena gošća.

Slavna Brazilka Adrijana Lima doputovala je sa verenikom Andreom Lemerom, fotoreportere je pozdravila širokim osmehom, a njen partner je u jednom momentu stavio ruku na njen stomak.

Lima koja sa Lemerom čeka prvo zajedničko dete predstavila se u još jednom šik modnom izdanju, noseći crni kombinezon koji je i praktičan i elegantan izbor i sandale i torbu koje su, po našem mišljenju, čisto modno savršenstvo.

Adriana Lima
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za poziranje pred fotoreporterima nije joj bila potrebna šminka, a kako su fotografije pokazale, ljubavi joj ne nedostaje. Zabeležen je tako poljubac nje i njenog verenika, pa nam je Adrijana pre spektakla na crvenom tepihu, koji opravdano očekujemo od nje, priredila prizor za pamćenje.

Manekenka iza sebe ima seriju fantastičnih nastupa u Kanu, a mi jedva čekamo da je vidimo ove godine na 75. Festivalu koji će trajati do 28. maja. Koliko nas samo modnih poslastica očekuje...

Adrijana Lima, Andre Lemers
foto: Profimedia

Festivali su inače važna stavka u vezi Adrijane i Lemera koji su prošle godine na 78. Mostri zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu otkrili da su u vezi. I tada su se ljubili, pa im razmenjivanje nežnosti u javnosti nije nimalo strano.

Adrijana Lima iz braka sa Markom Jarićem ima dve ćerke - Valentinu i SIjenu.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track