PITATE SE ZAŠTO VAM NIJEDNA VEZA NE USPEVA? Obratite pažnju na OVO! Deset stvari koje mnoge žene rade, a time ODBIJAJU muškarce
Foto: Profimedia

IMA SMISLA

PITATE SE ZAŠTO VAM NIJEDNA VEZA NE USPEVA? Obratite pažnju na OVO! Deset stvari koje mnoge žene rade, a time ODBIJAJU muškarce

Žena -

Ako se pitate zašto vam ljubavni sastanci ne uspevaju, možda se ne radi o tome da ne možete da započnete vezu, već da ne možete da je održite. Vama izgleda kao da je problem u muškarcima, ali može biti i u vama. Može se dogoditi da ste vi u neredu, a da toga niste ni svesni. Možda radite stvari koje potencijalnim partnerima signaliziraju da ste u zbrci, ili ste jednostavno samo naučeni na loše odnose i životne navike.

Šta god da je slučaj, muškarcima signalizirate da ste u zbrci. Ovo je 10 stvari koje, verovatno nesvesno, radite, a zbog kojih muškarci misle da ste totalni haos:

1. Otkažete i ponovo zakažete dogovor

Ne možete da uskladite sopstveni raspored, stalno zakazujete, a zatim otkazujete, te ponovo zakazujete iste planove - naravno da muškarci misle da ste u neredu i zbrci. Za vas je to samo užurban život i puno žongliranja; ali njemu to izgleda kao da ne možeš da se sabereš.

muvanje, flert, par, restoran, dejt, sastanak, osmeh, crveno, crvena haljina, paž
foto: Profimedia

2. Svađate se i mirite s prijateljima

Ako ste uvek u sukobima s prijateljima, muškarcima to signalizira puno drame o kojoj ne žele ni da čuju. Naravno, žene imaju svoje svađe, ali ako tip pogleda tvoj spisak prijatelja i vidi da ih nemaš puno ili da se svakodnevno svađaš s njima, pomisliće da si problematična.

3. Ne znate da komunicirate

Ako ste ona žena čije su navike slanja poruka nestalne i zbunjujuće, od toga da ih šaljete redovno, pa do toga da se odjednom udaljite, muškarcima ostavljate utisak da vam se baš i ne sviđaju dovoljno i da se očito igrate s njima, kao i s drugim muškarcima. Ovakvim ponašanjem pokazujete im da ste u neredu.

4. Ili na tvoj način ili nikako

Da li se veza odvija samo onako kako biste vi želeli, diktirate li način na koji sve teče - od mesta gde ćete se naći, kada će to i kako biti i izgledati - ne ispadate samo problematični i kruti, već ostavljate utisak nestabilne osobe koja odbija kompromis u vezi.

par, veza, sastanak, prvi sastanak, dejt
foto: Profimedia

5. Impulsivno kupujete

Ne možete da zadržite ni dinar u džepu, a čak i kad ste bez novca, nekako trošite kao da sutra ne postoji, i to na najneozbiljnije stvari. Žališ se na troškove, a onda izađeš i kupiš novu odeću eto tako... Neskladno.

6. Pijete previše

Slatko je kad mu prvi put pijana pošalješ poruku, ali drugi put, treći... Ovo je znak da ste u zbrci. Pita se sigurno i kome još pišeš i koliko piješ. Još je gore kad izađete, a ti toliko popiješ da mora da te vrati kući. Muškarci stvarno ne žele da se brinu o vama na takav način. Ovo im izgleda kao veliki problem.

7. Sporo opraštate

Posvađate se i on se izvini, vi prihvatite to izvinjenje, ali onda krenete da se ponašate kao da je hladni rat među vama. Budeš daleka, i hladna. Prihvatila si izvinjenje, ali zapravo se ponašaš kao da nisi. Delujete pasivno-agresivno, neprestano mu bacajući incident u lice. Čak i ako se radi o nečemu zbog čega se vredi ljutiti, jednom kad prihvatite izvinjenje, morate do neke mere da ga pustite. Ako niste sposobni za to, izgledate kao emocionalni nered.

par, veza, sastanak, dejt
foto: Profimedia

8. Upadate u svađe

Kad upadnete u frku ili uhvatite gadan pogled devojke za šankom; kada pokrenete svađu, vaš potencijalni frajer ili dečko je spreman za beg. Muškarci ne vole dramu, pa kad odlučite da dramu učinite glasnom i javnom, on beži od vas.

9. Ne slažete se sa svojom porodicom

Ako stvarno imate grubu porodicu, muškarac će razumeti, ali ako ste stalno u ratu s njima i ne znate kako da se odvojite od drame koju to nosi, to mu se ne sviđa. To je znak da ste u neredu i da niste u stanju da se zaštitite od otrovnih ljudi.

10. Uvek gubiš stvari

Ako imate problema s gubitkom stvari, ako ste uvek u potrazi za nekim predmetom i niste organizovani, onda mu vaš doslovni nered odaje utisak da ste i iznutra u neredu.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track