01:46

Vreme čuda

Mlade snage stižu na scenu

BEND VREME ČUDA OKUPIO ROK LEGENDE: Tri momka sviraju zajedno 6 godina, a sada konačno predstavili DEBI ALBUM

Pop kultura -

Beogradska hard-rok grupa Vreme čuda predstavila je juče u Barutani svoj istoimeni debi album koji je objavila diskografska kuća "Multimedija mjuzik".

Mihailo Ristić (gitara, vokal) , Mateja Nikolić (bas-gitara, čelo) i Vlada Migrić (bubanj) odsvirali su nekoliko numera sa ovog izdanja i pokazali su da je pred njima svetla budućnost.

Vreme čuda, bend Vreme čuda
foto: Damir Dervišagić

- Izlazak prvog albuma je za svaki bend sigurno jedan od najvažnijih događaja, shvataš da nisi više demo, već ulaziš u svet ozbiljnih igrača. Muzika za nas nisu cifre, nije biti bolji od drugih, već deliti sa ljudima dobar vajb, glasno izgovoriti sve što imaš da kažeš. Naš cilj je da naša muzika dođe do ljudi i da se prepoznamo - poručuju momci.

Bend Vreme čuda nastao je 2015. godine. Od početka verujući da se kvalitet muzike ne meri tržištem i trendovima, izabrali su teži, ali iskreniji put. Stvaraju i sviraju autorsku muziku, ali slede najbolje primere od sedamdesetih godina i zlatnog doba rokenrola do nekih savremenih bendova. Album je sniman u studiju "Skaj", a izdanje je pomogao Sokoj.

Vreme čuda, bend Vreme čuda
foto: Damir Dervišagić

Promociju je vodio Voja Nedeljković, a u Barutani na Kališu su se okupile da podrže mlade snage legende rok muzike Zvonimir Đukić Đule, Nikola Čuturilo,, grupa Neverne bebe, ali i glumci Lena Bogdanović, Ivan Zarić i Vaja Dujović.

Mihailo Ristić je sin čuvene TV novinarke i urednice Nataše Ristić, a u svom govoru zahvalio se svojim saradnicima producentu Vladi Negovanovića, ali i Biljani Krstić, Saši Lokneru, Nikoli Čuturilu, Dragutinu Jakovljeviću Guta i učitelju gitare Saši Ranđeloviću Ranđi.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

01:17

Žera iz Crvene jabuke o tome šta u slučaju da dođe do novog korona-zatvaranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track