VIŠE JOJ NAPLATILI PLAKANJE NEGO TEST ZA PROCENU VIDA: Žena otišla kod lekara i doživela ŠOK kada su joj dali račun i za OVO! FOTO
Foto: Shutterstock

amerikanci

VIŠE JOJ NAPLATILI PLAKANJE NEGO TEST ZA PROCENU VIDA: Žena otišla kod lekara i doživela ŠOK kada su joj dali račun i za OVO! FOTO

Žena -

Žena koja je posetila lekare u SAD, dobila je račun za "emocionalnu procenu i procenu ponašanja" samo zato što je zaplakala tokom pregleda.

Jutjuberka Kamil Džonson iz Njujorka otkrila je da njena sestra boluje od retke bolesti i da se bori da pronađe odgovarajuću negu.

Tokom nedavne posete bolnici, kazala je da su njenu sestru "preplavile emocije jer se osećala frustrirano i bespomoćno".

"Jedna suza i naplatili su joj 40 dolara bez pitanja zašto plače, pokušaja pomoći, bilo kakve procene ili prepisivanja nekog leka, ništa", rekla je vlogerka.

U tekstu na Tviteru koji otkriva zamke američkog zdravstvenog sistema, napisala je: "Više su joj naplatili plakanje nego test za procenu vida."

bolnica, lekar, kompjuter
foto: Profimedia

"Više su joj naplatili plač nego test hemoglobina. Više su joj naplatili plakanje nego procenu zdravstvenog rizika. Više su joj naplatili plakanje nego vađenje kapilarne krvi”, dodala je.

Za sve ove druge testove, njena sestra je dobila račun između 15 i 30 dolara, kao što je prikazano na fotografiji.

Korisnici Tvtera su bili šokirani onim što su pročitali, a mnogi su istakli da upravo zbog ovakvih slučajeva ljudi ne traže medicinsku pomoć.

lekar, devojčica, pedofilija
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:22

Konstrakta odgovarala na pitanja novinara i podelila utiske sa Evrovzije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track