MEGAN MARKL UŽIVO U UMAGU: Na ovom festivalu nastupiće KONSTRAKTA, najavljena kao ubedljivo NAJTRAŽENIJE IME REGIONA!
Foto: Kurir/Ana Denda, Profimedia

prvo gostovanje

MEGAN MARKL UŽIVO U UMAGU: Na ovom festivalu nastupiće KONSTRAKTA, najavljena kao ubedljivo NAJTRAŽENIJE IME REGIONA!

Pop kultura -

Pobednici Evrosonga Kaluš orkestar nastupiće u Hrvatskoj, a na istu scenu stiže i Konstrakta! Ako želite da čujete ‘Megan Markl‘ uživo, zabava će se održati u Umagu, poručuju organizatori Si Star festivala, koji se posebno raduju dolasku Ane Đurić.

Konstrakta
foto: Printskrin

Si Star festival će se održati narednog vikenda u Umagu i ovo će biti prvo gostovanje Ane Đurić posle osvojenog petog mesta na takmičenju za pesmu Evrovizije 2022.

Nastup naše muzičarke se posebno najvljuje, iako će na festivalu učestvovati i pobednici Evrosonga, ukrajinski Kaluša orkestar.

„Srpska muzičarka, koja je proteklih meseci sa svojom pesmom "In Corpore Sano“ postala je najtraženije ime u regionu. Dobila je čak 12 bodova od žirija i 12 od publike u finalu Evrosonga i to je potvrda velike podrške koju dobija od Hrvatske. Na Si Star festivalu u Umagu ova talentovana umetnica održaće svoj prvi koncert kao Konstrakta.“

Na festivalu će prvi koncert posle pobede u Torinu imati i Kaluša orkestar, a 27. i 28. maja nastupiće u laguni Stella Maris i jedna od najtraženijih hip hop zvezda današnjice, Iggy Azalea, tehno kraljica AmelieLens, Dubioza Kolektiv, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, Senidah, BučKesidi, Umek, Adiel, Insolate, Tijana T, Vojko V i mnogi drugi.

Konstrakta
foto: Pacific Press / ddp USA / Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

11:22

Konstrakta odgovarala na pitanja novinara i podelila utiske sa Evrovzije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track