Najnovije vesti

PLAŠI SE DA ĆE NJEGOVA PUNOLETNA DECA LOŠE PRIHVATITI NAŠU VEZU: Spavamo već godinama, a još sam njegova PRLJAVA TAJNA
Foto: Profimedia

ISPOVEST

PLAŠI SE DA ĆE NJEGOVA PUNOLETNA DECA LOŠE PRIHVATITI NAŠU VEZU: Spavamo već godinama, a još sam njegova PRLJAVA TAJNA

Žena

Tvrdi da njegova deca ne bi dobro prihvatila vest da ima novu devojku, iako je već deset godina razveden od supruge

Ja sam u ranim 50-ima i viđam sam se s muškarcem poslednjih nekoliko godina, ali naša veza nije puno napredovala dalje od seksa. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i oboje smo razvedeni - napisala je jedna žena za Mirror.

žena, tužna, suze
foto: Profimedia

Razveo se pre 10 godina nakon što je njegova žena pobegla s jednim od njegovih prijatelja, a ona se od muža razvela pre šest godina, ali to je bila zajednička odluka. Njen problem je što se redovino sastaju kod nje i on obično prenoći ili idu na večeru ili ručak, ali još nikome bitnom u životu nije rekao za nju. Oseća se kao da ne postoji.

- Rekla sam sinu, prijateljima, pa čak i bivšem da se viđam s nekim. Moj sin, koji ne živi kod kuće, video ga je u nekoliko navrata. Kad god to spomenem, kaže da su mu deca ostala s ožiljcima zbog razvoda, jer su tada bili mladi i da ne želi da im stvara dodatne probleme. Njegova deca imaju 18 i 21 godinu i po mom mišljenju su dovoljno stari da se nose s tim da njihov tata ima devojku. Volim ga i seks je dobar, ali ne volim da se osećam kao prljava tajna - nastavila je.

Par, Partneri, Svađanje
foto: Profimedia

- Možda samo preteruje i nepotrebno se brine. Pretpostavlja da će njegova deca loše prihvatiti vesti, ali zapravo bi mogli biti u redu s tim, pa čak i zadovoljni što je upoznao nekoga posebnog. Definitivno su dovoljno stari da prihvate ovu vest budući da je razvod bio pre 10 godina! Ako želite više, onda morate da budete iskreni i kažete mu da želite da stvari podignete na sledeću lestvicu. Zvuči kao da vas pomalo uzima zdravo za gotovo i možda mu treba ultimatum - odgovorila joj je Kolin Nolan.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu
03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track