BIVŠU HRVATSKU PREDSTAVNICU NA EVROVIZIJI URNISALI NA TVITERU, PA ONA UGASILA PROFIL: Izazvala HAOS izjavom o lepoj Španjolki
Foto: Profimedia

IZAZVALA OZBILJAN RAT

BIVŠU HRVATSKU PREDSTAVNICU NA EVROVIZIJI URNISALI NA TVITERU, PA ONA UGASILA PROFIL: Izazvala HAOS izjavom o lepoj Španjolki

Pop kultura -

Sad opet gledam nastup Šanel na Eurosongu… Nema dalje! Lepe, zgodne, talentovane žene kao ona, koja ima apsolutno sve, nikada neće osvojiti i uvek će se kritikovati da li je loše otpevala jedan ton, je li nešto pogrešno izjavila i da li joj je izvirio but ili guzice, izjavila je prošlogodišnja predstavnica Hrvatske na Evroviziji, Albina Grčić, nezadovoljna plasmanom španske predstavnice Šanel Terero.

Svoj stav o tome kako "lepe žene" ne mogu da pobede na Eurosongu podelila je na Tviter profilu. Ubrzo se digla žustra rasprava i pratioci su je podsetili na to koliko je lepih žena pobedilo.

"Ruslana je bila prezgodna! Prouči malo Eurosong", "Mnoge zgodne žene su osvajale Eurosong", "Naša Emilija Kokić je bila, i dan-danas je zgodna, a pobedila je sa grupom Riva", "A šta je onda bila Lorin?", pisali su joj pratioci.

Rasprava je trajala nekoliko dana, a Albina je potom odlučno "ugasila" Tviter profil. Na ostalim društvenim mrežama je aktivna.

Albina Grčić
foto: Printscreen Twitter

Inače, Albina se nedavno našla na udaru kritika kada se oglasila na TikToku nakon prve polufinalne večeri i komentarisala konkurenciju Mije Dimšić, koja je ove godine predstavljala Hrvatsku na Evroviziji. U videu je aludirala na to da bi uz takvu konkurenciju ona prošla dalje.

U komentarima se ipak nisu složili s njom, te su je zbog takve izjave kritikovali.

"I opet bi ispala, ne traži opravdanja", bio je jedan od komentara.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:06

NAKON ISPADANJA SA EVROVIZIJE, HRVATICA ZAPEVALA SRPSKU PESMU! Albina oduševila Srbiju, OVAKO je pružila podršku URAGANKAMA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track