IZGLEDA ZAPUŠTENO, STEFAN KAPIČIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Svi tvrde da liči na holivudskog frajera kog sve SRPKINJE obožavaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZAISTA LIČE

IZGLEDA ZAPUŠTENO, STEFAN KAPIČIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Svi tvrde da liči na holivudskog frajera kog sve SRPKINJE obožavaju! (FOTO)

Pop kultura -

Stefan Kapičić već nekoliko godina gradi karijeru na zapadu. Pored glasovne uloge u Marvelovoj franšizi Deadpool, upečatljiva je njegova uloga u seriji Better Call Saul u kojoj se ponovo pojavio.

Stefan Kapičić, Ivana Horvat
foto: Profimedia

Better Call Saul je serija proizašla iz univerzuma popularne serije Breaking bad. U njoj pratimo put naslovnog advokata od manje uspešanog prevaranta do advokata koji radi za narko mafiju. Trenutno se emituje poslednja sezona serije, a jednu od sporednih uloga ima i naš Stefan Kapičić.

Kapičić glumi jednog od Nemačkih građevinaca koji su u prethodnim epizodama gradili labratoriju za kristal met, da bi se u ovoj sezoni krio duboko u Nemačkim šumama, ali kao što smo mogli da vidimo, pronađen je.

Pošto se naš glumac u seriji krije, izgleda zapušteno i sa dugom kosom, a već su na internetu osvanula poređenja sa Kijanu Rivsom i nejgovom ulogom u filmu Džon Vik. Poznati glumac se pohvalio svojom scenom i na instagramu.

Stefan je oženjen sa koleginicom Ivnaom Horvat sa kojom ima sina Ivana. Retko se pojavljuju u javnosti, i češće ih možemo videti na ulicama Beograda ili Zagreba u šetnjama nego na raznim događajima. Ipak, glavna baza i adresa na kojoj zvanično žive je Los Anđeles.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track