KO JE NAJPOPULARNIJI SRPSKI GLUMAC? Brojke ne lažu, a kažu da nije MILOŠ BIKOVIĆ: Najveća zvezda društvenih zvezda je ON! (FOTO)
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

KO JE NAJPOPULARNIJI SRPSKI GLUMAC? Brojke ne lažu, a kažu da nije MILOŠ BIKOVIĆ: Najveća zvezda društvenih zvezda je ON! (FOTO)

Pop kultura -

Popularnost može da se meri na različite načine, a koliko neko ima pratilaca na društvenim mrežama, svakako je jedan od validnih. Gotovo da nema poznate ličnosti koja nije aktivna na internetu, a i čini se da je instagram među njima posebno popularan.

Gotovo svaki glumac u Srbiji ima profil na Instagramu, a sada kada je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić ponovo otvorio profil na ovoj mreži, došlo je vreme da pogledamo koji srpski frajer ima najveću publiku na internetu.

glumci
foto: Printscreen

Bjelogrlić je za svega dan koliko ima novi nalog uspeo da skupi preko 16.000 pratilaca na ovoj mreži.

glumci
foto: Printscreen

Mnogi bi očekivali da je Miloš Biković najpraćeniji domaći glumac na internetu, a njegovih impozantnih 1.900.000 pratilaca svakako da bi moglo da opravda ova očekivanja, međutim, ni to nije tačno.

glumci
foto: Printscreen

Milan Marić, čija je popularnost naglo porasla nakon što je prošlog septembra izašao film "Toma", na ovoj mreži ima oko 100.000 pratilaca, a vrlo blizu njega nalazi se i glumac koga cela Srbija decenijama obožava, Nikola Đuričko.

glumci
foto: Printscreen

Ipak, najpopularniji domaći glumac, barem ako je verovati instagram brojkama je Darko Perić koji ima čak preko 4.500.000 pratilaca. Ovaj glumac veliku slavu je stekao ulogom u popularnoj seriji "La casa de papel", te nije čudo da veliki deo njegovih pratilaca dolazi i iz inostranstva.

glumci
foto: Printscreen

Glumci starije generacije, koje mnogi već smatraju živim legendama poput Lazara Ristovskog, Radoša Bajića i Radeta Šerbedžije, pokazuju da njima nije potreban nikakav internet da bi očuvali svoju popularnost, te oni na svojim instagram nalozima imaju između 10.000 i 15.000 pratilaca.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:30

Glumac Bjelogrlić IZJAVIO DA NIJE KRIV u slučaju koji se vodi protiv njega za napad na Predraga Antonijevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track