MUŠKARCI SE PREZNOJAVAJU OD OVOG PRIZORA: Skinula se NAJLEPŠA GLUMICA i pokazala ZANOSNU POZADINU! Od ovoga ZASTAJE DAH (FOTO)
Foto: Profimedia

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU

MUŠKARCI SE PREZNOJAVAJU OD OVOG PRIZORA: Skinula se NAJLEPŠA GLUMICA i pokazala ZANOSNU POZADINU! Od ovoga ZASTAJE DAH (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od najbogatijih i najzgodnijih holivudskih glumica, Kolumbijka Sofija Vergara uspela je da napravi pravu pometnju na društvenim mrežama, objavivši nakon dugo vremena svoju golišavu fotku.

Iako se na scenu probila upravo takvim fotografijama, seksi snimanjima u Majamiju, gde je došla iz rodne Kolumbije, Sofija Vergara uspela je da izgradi sjajnu glumačku karijeru, te čak da postane najplaćenija televizijska ženska osoba.

Već neko vreme nismo imali prilike da je vidimo u seksi pozama, pa je zato njena nova Instagram fotografija u Dolce Gabbana leopard jednodelnom kupaćem kostimu u svega nekoliko sati bacilo u trans preko 700 hiljada ljudi.

Zgodna Vergara spremno je pozirala, a objektiv ju je zabeležio sa svih strana, te se nije libila da pokaže sve svoje atribute fanovima.

Bujne grudi, neverovatno tanak struk i zadnjica, po kojoj je postala i te kako poznata, našli su se u brojnim komentarima uz hvalospeve na račun sjajnog izgleda u 50. godini života.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track