KAKAV OBRT! DŽONI DEP UHVAĆEN U LAŽI! Stručnjak SRUŠIO odbranu glumca, detaljno objasnio zašto njegova priča NIJE istina!
Foto: Profimedia

SUĐENJE

KAKAV OBRT! DŽONI DEP UHVAĆEN U LAŽI! Stručnjak SRUŠIO odbranu glumca, detaljno objasnio zašto njegova priča NIJE istina!

Pop kultura -

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd traje već tri nedelje i stalno isplivavaju grozni detalji iz turbulentnog odnosa dve holivudske zvezde. Sada je stručnjak posvedočio da Džoni laže! U pitanju je incident u kojem glumac tvrdi da ga je Amber posekla flašom votke i da je zbog toga izgubio deo prsta.

Džoni tvrdi da je u martu 2015. u napadu besa Amber zavitlala staklenu flašu votke na njega. Flaša ga je, navodno, pogodila u šaku i staklo mu je odseklo deo prsta. Amber, s druge strane, navodi da je povredu naneo samom sebi.

Amber Herd
foto: KEVIN LAMARQUE / AFP / Profimedia

Sada je svedočio ortopedski hirurg, specijalista za operacije šake, koji je rekao da Depove povrede nisu nastale od staklene flaše. "Medicinska dokumentacija koju sam pregledao nije sadržala nikakve informacije o komadićima stakla koji bi ostali u rani, da je ona nastala od udarca flašom. Nema ni drugih pridruženih povreda ruke koje bismo očekivali u ovakvom slučaju", rekao je dr Ričard Mur.

"U karijeri dugoj 25 godina, stotinama puta sam operisao povrede kao što je Depova. Fotografije i medicinski podaci ukazuju da povreda nije nastala zbog udarca staklenom flašom", rekao je doktor.

0688657897, Džoni Dep
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia

Nedavno je utvrđeno da je Amber slagala za veću svotu novca, a glumica je svedočila o još jednom jezivom incidentu s bocom - tvrdi da ju je Džoni Dep silovao flašom u naletu besa.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track