MUK U SUDNICI! PSIHIJATAR IZNEO SPISAK DROGA KOJE JE DŽONI DEP KORISTIO: Bukvalno nije mogao da zapamti TRI REČI!
Foto: Profimedia

KULMINACIJA

MUK U SUDNICI! PSIHIJATAR IZNEO SPISAK DROGA KOJE JE DŽONI DEP KORISTIO: Bukvalno nije mogao da zapamti TRI REČI!

Pop kultura -

Psihijatar koji je svedočio na sudu otkrio je niz supstanci koje je Džoni Dep konzumirao dok je bio u braku s Amber Herd. Na spisku su se našle različite droge, opijati i alkohol, a sve je to često koristio u isto vreme.

Na klupi pred Okružnim sudom u Ferfaksu dr Dejvid R Špigel svedočio je u korist Amber. Psihijatar je tvrdio da je prekomerna upotreba droga uicala na Džonijevo pamćenje i da je morao da koristi slušalicu dok je glumio kako bi zapamtio svoje rečenice. U svedočenju je naveo kako je Dep uzimao kokain, MDMA, marihuanu, LSD, različite opijate i alkohol.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Poremećaji pamćenja i opažanja

Doktor Špigel prepričao je jednu situaciju sudu. Naime, tokom razgovora zamolio je Džonija da zapamti tri reči i izgovori ih pet minuta kasnije, ali Džoni to nije uspeo.

- Nije mogao da se priseti nijedne od njih, a to je vrlo neobično za 50-godišnjeg muškarca. Generalno govoreći, ta starosna grupa bi trebala da se seća dve ili sve tri te reči. Znam da su mu njegove reči na setu takođe prenosili slušalicom, rekao je Špigel. Dodao je i kako su njegova opažanja oslabljena.

Lekar je takođe govorio o lekovima na recept koje je Dep koristio, uključujući antipsihotik pod nazivom Seroquel, opijat koji uklanja bol, te Adderall za poremećaj pažnje i hiperaktivnost (ADHD).

Džoni Dep
foto: Profimedia

Teški poremećaj ovisnosti o drogama

Na kraju ispitivanja, Herdin advokat upitao je dr Špigela da li je pronašao zabeležene dokaze da je gospodin Dep imao poremećaj ovisnosti, na šta je on odgovorio kako se ovde radi o teškoj ovisnosti o drogama.

Dr Špigel je takođe opisao znakove nasilja među intimnim partnerima, koji su uključivali ljubomoru, sumnju, brze i ekstremne promene raspoloženja i ograničenu samokontrolu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track