SAMO ŠIROKO! JELISAVETA ŠETA NAKIT OD ČIJE CENE ĆE VAM SE ZAVRTETI: Samo ove holivudske legende su nosile nešto slično! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

neverovatno

SAMO ŠIROKO! JELISAVETA ŠETA NAKIT OD ČIJE CENE ĆE VAM SE ZAVRTETI: Samo ove holivudske legende su nosile nešto slično! (FOTO)

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin osim što zasluženo nosi titulu trendseterke, a u svom garderoberu i te kako poseduje unikatne modele kako odeće tako i obuće, takođe može da se pohvali i vrednim nakitom od čije cene će vam se zavrteti u glavi.

Naime, na jednoj od fotografija, pratiocima nije promaklo da glumica nosi narukvice jedne od najprestižnijih juvelirskih kuća na svetu "Cartier" čija se vrednost procenjuje na oko 11.400 evra.Ona nosi dva najpopularnija modela ovog brenda: "Love" i "Juste un clou" od žutog zlata.

Cena je "prava sitnica": klasičan model u osnovnoj verziji košta 6.750 evra, dok je druga, koja je najprepoznatljivija zbog svog specifičnog oblika eksera nešto jeftinija - "samo" 4.650 evra, iako određeni modeli idu i do 11.700 evra. Prostom računicom, ukoliko Jelisaveta nosi skuplji model narukvice, na ruci nosi nakit od 16.450 evra.

Kartije, narukvica, cena
foto: Printscreen

Inače, Cartier "Love" narukvica jedan je od najpopularnijih komada nakita. Radi se o kultnoj narukvici koja je u 2017. bila najguglaniji komad nakita na svetu. Takođe, nekad su je nosile samo najveće zvezde poput Elizabet Tejlor, Ričard Barton, Stiva Mekvina i Sofije Loren.

Kartije, narukvica, cena
foto: Printscreen

Ovo nije prvi put da je Jelisaveta pokazala vredne aksesoare. Tako smo više puta na njenom Instagramu mogli da vidimo i sat marke "Rolex", a ovak model teško da mogu da priušte obični "smrtnici".

"Rolex" kakav je glumica odabrala košta čak 687.000 dinara, dakle, u prevodu - 13 srpskih prosečnih plata, a sigurni smo i da ovo nisu jedini vredni komadi u njenoj kolekciji nakita.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

01:19

SVADBA DARKA I BARBARE TREBALA DA BUDE U JULU?! Pevačica otkrila šta su joj Lazić i Bobakova OBEĆALI PRE RASKIDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track