DŽONI DEP ODUŠEVIO NA SUĐENJU SA SRPSKOM KRAVATOM, A EVO KOLIKO ONA KOŠTA: Cena prava sitnica, skuplja nego ODELO, a ovo je RAZLOG
Foto: Instagram Printscreen

lep gest

DŽONI DEP ODUŠEVIO NA SUĐENJU SA SRPSKOM KRAVATOM, A EVO KOLIKO ONA KOŠTA: Cena prava sitnica, skuplja nego ODELO, a ovo je RAZLOG

Pop kultura -

U već više od mesec i po dana u Virdžiniji traje suđenje između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa. Glumac se juče u sudnici pojavio u sivom odelu, plavoj košulji i kravati koju je dobio prilikom boravka u Srbiji.

Reč je o kravati inspirisanoj detaljima mozaika Hrama Svetog Save. Cena ove kravate je 10.000 dinara.

"Mozaik kravata je deo mozaik kolekcije i stvorena je od prirodne svile. Inspirisana je detaljima iz mozaika Hrama Svetog Save", stoji u opisu na veb šopu prenosi Krstarica.

Džoni Dep, kravata
foto: Profimedia

Džoni Dep je opet oduševio srpsku javnost, a Miloš Biković je juče podelio fotografiju na svom Instagram storiju i objasnio neverovatan gest slavnog holivudskog glumca.

"Skroman i pun poštovanja prema svakome", napisao je naš glumac.

Miloš Biković
foto: ATA Images

Amber Herd je ranije na suđenju po parnici svog bivšeg muža tvrdila da je čula glasine da je Dep jednom gurnuo Mos niz stepenice.

Posle poraza u prvoj rundi – na suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji – Dep (58) je tužio Herd (35) pred sudom u Virdžiniji i traži 50 miliona dolara odštete zbog ranijeg autorskog teksta u kojem je iznela tvrdnju da je žrtva porodičnog nasilja. On negira bilo kakvo zlostavljanje. Herd je, međutim, uzvratila tužbom i traži kontraodštetu od 100 miliona dolara.

Završne reči počeće u petak, posle čega će zasedati porota.

Kejt Mos, Džoni Dep
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

03:41

MILOŠ BIKOVIĆ PAO SA MOTORA! Glumac otkrio ŠOKANTNE DETALJE sa snimanja Južnog vetra 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track