NAJZGODNIJI KRIMINALAC NA SVETU SMUVAO BOGATU NASLEDNICU: Ceo svet ga prepoznaje zbog zatvorskih slika od kojih ZASTAJE DAH!
Foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

ZAISTA JE LEP

NAJZGODNIJI KRIMINALAC NA SVETU SMUVAO BOGATU NASLEDNICU: Ceo svet ga prepoznaje zbog zatvorskih slika od kojih ZASTAJE DAH!

Pop kultura -

Maneken, prozvan najseksepilnijim zatvorenikom Džeremi Miks, i pevačica Sirilija prisustvovali su brančuFondacije Džordža Flojda u Los Anđelesu, a njihovo pojavljivanje izazvalo je veliko interesovanje okupljenih.

Ovaj 38-godišnji model i pevačica nisu skidali široke osmehe sa svojih lica dok su pozirali na crvenom tepihu tokom humanitarne akcije, on u tamnom elegantnom odelu, a ona u svečanoj haljini.

Džeremi Miks
foto: Printscreen Facebook

Džeremi je imao neuspeli brak sa Melisom Miks, koji je trajao od 2008. do 2018. i sa kojom ima sina Džeremija mlađeg. Par se razveo negde pre 2017. godine, kada je započeo vezu sa Kloi Grin sa kojom je dobio i sina po imenu Džejden. Oni su, međutim, raskinuli 2019. i ostali prijatelji.

Svet je za Džeremija čuo 2014. godine, kada je uhapšen zbog posedovanja oružja, a njegova zatvorska fotografija začas je obišla svet i izludela žene širom sveta. Tada je osuđen na 27 meseci zatvora, ali ga ni posle toliko meseci provedenih iza rešetaka niko nije zaboravio. U jednom od intervjua govorio je o svom zatvorskom iskustvu i onome što je doživeo u tom periodu svog života.

0350866201, Džeremi Miks
foto: YANN COATSALIOU / AFP / Profimedia

- Sa 15 godina završio sam na ulici - otkrio je prodoran plavooki lepotan, koji je prve angažmane u svetu mode dobio 2015. godine, dok je još služio zatvorsku kaznu zbog posedovanja oružja, nakon što su fotografije postale viralne za vrlo kratko vreme. Kombinacija plavih očiju, izvajanog tela i lepog lica dovela ga je do najvećih svetskih modnih pista, a snimio je i nekoliko filmova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:40

RASKINUO VERIDBU ZBOG TOGA ŠTO JE IMALA 135 KG Onda se Milica iz Sombora zainatila SADA JE PRELEPA I IZGLEDA KAO TOP MODEL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track