LUKA RACO OTKRIO DA LI PLANIRA DA STANE NA LUDI KAMEN: Progovorio o EMOTIVNOM STATUSU, a evo šta kaže o prijateljstvu sa Pialeom!
Foto: Promo

NEVEROVATNO

LUKA RACO OTKRIO DA LI PLANIRA DA STANE NA LUDI KAMEN: Progovorio o EMOTIVNOM STATUSU, a evo šta kaže o prijateljstvu sa Pialeom!

Pop kultura -

Popularna serija "Igra sudbine" sinoć je dočekala emitovanje svoje 500. epizode, a glumačka ekipa obeležila je ovaj jubilej na najbolji mogući način. Oni su uz slavlje dočekali ovaj važan trenutak, a njihovom dobrom raspoloženju sinoć nije bilo kraja.

Tom prilikom razgovarali smo sa omiljenim momcima iz ove serije, Lukom Racom i Stevanom Pialeom, koji su na samom početku otkrili detalje njihovog odnosa:

- Od početka smo se skontali. Dosta smo drugačiji, ali kada su u pitanju neke važne životne stvari slažemo se jako dobro. Odmah smo se prepoznali, a vremenom se to prijateljstvo samo produbljivalo, iako su ljudi mislili da se privatno ne slažemo, kao što se nismo slagali u seriji.

Luka Raco
foto: Ana Paunković

Oni su tom prilikom otkrili i da su uživali u snimanju serije, ali i u saradnji sa Mirom Banjac, koja je i prabraka Stevana Pialea.

- Sa Mirom sam prvi put radio seriju pre jedno deset godina, i tada je bilo fantastično, a sada je još bolje. Mira je jedna divna žena i ima fantastičnu energiju- rekao je Stevan.

Ni pitanja o ljubavnom životu nisu zabišla glumce, a s obzirom da je Luka već izvesno vreme slobodan, mnoge je zanimalo da li se nešto u njegovom statusu promenilo, te da li će uskoro i on poći stopama svog kolege i stati na ludi kamen:

- Prvo moram da nađem ženu, a onda ćemo videti za tu svadbu.

Stevan Piale
foto: Damir Dervišagić

Usledilo je pitanje da li to znači da je ipak slobodan, a njegov odgovor nasmejao je prisutne:

- Nisam to rekao. Rekao sam da moram da nađem ženu kao suprugu, ali nisam rekao da sam sam, ali ni da nisam.

Stevan je bio sledeći na redu da govori o svom privatnom životu, te je otkrio da se nada da će drugo dete biti dečak, a Luka je tada dobacio:

- Biće devojčica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumac Bjelogrlić IZJAVIO DA NIJE KRIV u slučaju koji se vodi protiv njega za napad na Predraga Antonijevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track