ŽIVELA SA TRUDNOM LJUBAVNICOM SVOG MUŽA! Mariji je trebalo 10 GODINA da se razvede od njega: Našla NOVU LJUBAV i blista od sreće!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ŽIVELA SA TRUDNOM LJUBAVNICOM SVOG MUŽA! Mariji je trebalo 10 GODINA da se razvede od njega: Našla NOVU LJUBAV i blista od sreće!

Pop kultura -

Ugledala je sina svoje kućne pomoćnice i primetila da dečak neverovatno liči na njenog supruga. Marija Ovings Šrajver shvatila je tada da ju je sada već bivši muž varao.

Bolno otkriće usledilo je nakon skoro 30 godina braka. Mariji nije bilo teško da shvati šta se dešavalo iza njenih leđa. Ona i kućna pomoćnica Milded Patricija Baena bile su trudne u isto vreme, ona je tada radila u njihovoj nekadašnjoj porodičnoj vili, a kao što smo rekli, maleni Džozef Beana bio je preslikan Arnold.

Arnold Švarceneger, Marija Šrajver
foto: Profimedia

Švarceneger nije želeo da prizna preljubu, ali je kasnije priznao Džozefa za sina. Međutim, Patrisija je sve ispričala Mariji. Da se u kući čuvenog Terminatora odigravala prava sapunica, pokazuje i činjenica da je bivši bračni par prisustvovao krštenju dečaka. Naravno, bivša supruga slavnog glumca tada nije znala gorku istinu.

Preljuba je bila više nego dovoljan razlog za Mariju da ostavi Arnolda. Razlaz se dogodio 2011. godine- dve i po decenije nakon njihovog venčanja. Međutim, zvanični razvod je usledio tek 2021. Okončanje braka i podelu imovine vredne 400 miliona dolara otežavao je predbračni ugovor bivših supružnika.

U međuvremenu, Marija i popularni Arni koji su u braku dobili četvoro dece Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera, postali su baka i deka jer je njihova ćerka Ketrin dobila dve ćerke sa Krisom Pratom.

Bivši par često viđamo u javnosti, a naročito Arnolda koji je već duže vreme u vezi sa fizioterapeutkinjom Heder Miligan. Terminator ne krije detalje ljubavnog života - a i kako bi kada mu je skrivanje preselo, dok je Marija, kada je reč o njenim vezama nakon razvoda, veoma tajanstvena.

Marija Šrajver
foto: Profimedia

Paparaci su nekoliko puta uspevali da je uslikaju u društvu za javnost misterioznih muškaraca kakav "epitet" nosi i njen pratilac sa nedavne zajedničke večere sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom u Holivudu.

Nasmejana Marija išetala je iz restorana sa nepoznatim pratiocem koji je baš kao i njen bivši muž Arnold prilično zgodan. Ne zna se zasada njegov indentitet, ali da njegovo društvo prija gospođi Šrajver, u to nema sumnje.

Marija Šrajver je novinarka, književnica i bivša prva dama Kalifornije. Nagrađivana je televizijska autorka i rođaka Kenedijevih. Njena mama Junis Kenedi Šrajver bila je sestra Džona, Roberta i Teda Kenedija.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track