GRUDI MI IZGLEDAJU KAO DA IMAM SILIKONE: Pokazala TRIK uz koji je njen dekolte za TRI SEKUNDE postao san snova svakog muškarca!
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEVEROVATNO

GRUDI MI IZGLEDAJU KAO DA IMAM SILIKONE: Pokazala TRIK uz koji je njen dekolte za TRI SEKUNDE postao san snova svakog muškarca!

Žena -

Otvorene majčice, haljine sa dubokim dekolteom i prozirna odeća postale su simbol leta, ali sa njima dolaze i određeni problemi. Naime, brojne žene, posebno one sa velikim grudima, teško mogu da postignu da im ovakvi komadi odeće stoje savršeno.

Džes, jedna od devojaka koja ima pomenuti problem, našla je savršeni i pre svega lak način da se izbori sa ovim problemom, te je na Tiktoku rešila da pomogne i drugim ženama koji se nose sa tim velikim problemom. Njen video, u kome za svega nekoliko sekundi njene grudi postaju podignute, čvršće i imaju savršen oblik, je ubrzo postao viralan i to sa preko dva miliona pregleda.

@midsizefashioninspo

I literally use this all the time but I’ve never seen anyone talk about it ??‍♀️

♬ original sound - Midsizefashioninspo

- Samo uzmite ovakvu gumicu i njom spojite bretle pozadi - objašnila je Džes koja je prethodno demonstrirala kako joj izgledju grudi pre trika, a zatim pokazala kakva magija se desi kada upotrebi gumicu. Takođe, objasnila je i kako prethodno treba da vežete gumicu.

Komentari oduševljenih korisnica TikToka samo su se nizali, a ovo su neki od njih:

"Ovaj trik mi je spasio život. Ne samo meni, već svim ženama sa velikim i opuštenim grudima", "Wow, moje grudi sada izgledaju kao da imam silikone", "Zašto za ovo nisam saznala pre", "Pored gumićc, može da se koristi i ukosnica. Isti posao radi"...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja