NAŠA INFLUENSERKA POKUŠALA DA SE UBIJE?! Objavila OPROŠTAJNU PORUKU, a onda joj se izgubio trag! Niko ne zna gde je! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UZNEMIRUJUĆE

NAŠA INFLUENSERKA POKUŠALA DA SE UBIJE?! Objavila OPROŠTAJNU PORUKU, a onda joj se izgubio trag! Niko ne zna gde je! (FOTO)

Pop kultura -

Influenserka Katarina Kartašova, koja je svojevremeno otkrila da je žrtva partnerskog nasilja, objavila je uznemirujuće poruke na svom Instagramu. a njeni pratioci sumnjaju da je pokušala da se ubije.

Naime, Katarina se preko dana veoma čudno ponašala, a Instagram storiji su joj postajali sve morbidniji i morbidniji, da bi se u jednom trenutku povuklo pitanje da je izvršila samoubistvo. Na Instagram profilu objavila je mračnu fotografiju ruke, koja se nalazi u mraku, a u komentarima se mogu videti razne teorije šta se desilo Katarini, prenosi portal Republika.

Katarina Kartašova
foto: Printscreen Instagram

Međutim, dodatno je sve zabrinuo i njen Instagram stori, na kom je priznala da je mešala teške lekove sa alkoholom, koji mogu izazvati smrt.

- Imam ostitis, jako naduvek stomak, velike tumor markere i pozitivnu biopsiju na maligne promene na grudima. Izlazila sam 20 puta iz kuće i ne mogu da se odlučim. Kupila sam litar vodke, iako ne pijem, da se prosto odlučim za to. Tako mi je teško. Nemam nikoga, nikakvu podršku. Ne mogu više da budem jaka, umorila sam se. Ne želim mučno... a plašim se nasilne, jer sam videla i preživela s jedanaestog sprata polomljene i u agoniji i obešene ljude u agoniji od 20 minuta sa zagriženim jezikom, penom iz usta, defekacijom i uriniranjem. Plašim se. Sedim na hladnoći jedno 2 sata na krovu devetospratnice u hladnoći i kiši i ne mogu da se nateram. Zamolila sam tetku da pomogne Miši, da ga uzme. ona mi je obećala. Rekla sam i da dođe hitno kod bake da joj pomogne. Ne mogu prosto, živim u užasu 5 godina. Razmišljam o ovome ceo život, a ne mogu da napravim taj korak - napisala je Katarina i dodaja:

Katarina Kartašova
foto: Printscreen Instagram

- Ljudi, izvinite, nemam snage da vam odgovaram, imam 1 posto baterija, moram ili da bacim telefon, ili da ga ostavim ovde, ili u torbi. Ali hvala na podršci, znači mi jako, mada moje mišljenje i odluku ne menja, to je samo na meni. Ali sam vam do dubine duše zahvalna - stoji u nepovaznim porukama koje je Katarina objavila na Instagramu.

(Kurir.rs/ Republika)

Bonus video:

06:37

SRPSKA INFLUENSERKA PRIZNALA DA JE ŽRTVA NASILJA! Objasnila na koji način se to manifestovalo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track