KONAČNO SE OGLASIO ILON MASK O AMBER HERD I DŽONIJU DEPU: Priča se da je glumica i njega TUKLA, a evo šta je imao da kaže o njima
Foto: Zorana Jevtić, EPA/BRITTA PEDERSEN, AP/Evan Agostini

S NJIM JE BILA POSLE DŽONIJA DEPA

KONAČNO SE OGLASIO ILON MASK O AMBER HERD I DŽONIJU DEPU: Priča se da je glumica i njega TUKLA, a evo šta je imao da kaže o njima

Pop kultura -

Ilon Mask prvi put se javno oglasio o trenutno najpopularnijem suđenju na svetu - onom između svoje bivše devojke, Amber Herd, i Džonija Depa.

Milijarder je svoj komentar o čitavoj situaciji podelio na Tviter profilu.

"Nadam se da oboje mogu da krenu dalje. U svojim najboljim izdanjima, oboje su neverovatni ljudi", napisao je kratko.

Varala Depa s Maskom?

Inače, nije tačno poznato kada je Mask započeo vezu s Amber, mada je Dep optužio milijardera da je u njegovoj kući imao trojku s Amber i Karom Delevinj, dok je Amber još uvek bila udata za glumca.

Mask je takođe postao tema tokom suđenja, kada je Depov bivši agent, Kristijan Karino pozvan kao svedok. Karino, koji je pre bio veren za Lejdi Gagu, upitan je jesu li se Mask i Herd zabavljali 2016. godine.

“Ne znam jesu li izlazili, ali definitivno su proveli neko vreme zajedno”, rekao je.

Ilon Mask, Amber Herd
foto: MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Herd i Mask upoznali su se na snimanju filma Roberta Rodrigeza 2013. "Machete Kills", ali par je tvrdio da su samo prijatelji sve dok se oboje nisu razveli 2016. i 2017. godine. U avgustu 2017. ponovo su se pojavile glasine da se navodna jednogodišnja romansa para završila. Mask je ubrzo nakon toga potvrdio nagađanja rekavši obožavateljima da je raskid bio prijateljski.

Kasnije je dodao da su veze na daljinu kada oba partnera imaju intenzivne radne obaveze uvek teške, ali da niko ne zna šta nosi budućnost.

Mask plakao za Amber

Iduće godine su se pomirili, ali ni tada nisu uspeli. Ilon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis Rolling Stone.

Amber Herd
foto: Profimedia

"Upravo sam raskinuo s devojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povređen. Ona je raskinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam da se trudim da ne izgledam tako", otkrio je u intervjuu najbogatiji čovek na svetu.

Ubrzo su procurile tvrdnje da je Amber živela na njegov račun, te da je bila vrlo manipulativna i nasilna, kao i njene poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije volela Maska, već da je njime popunjavala prazninu i ublažavala tugu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Ilon Mask izabran za ličnost godine magazina Tajm!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track