SVI MISLILI DA ĆE JE BIKOVIĆ ODVESTI PRED OLTAR: Pričala da se čuva za PRVU bračnu noć sa njim, a onda se sve preokrenulo! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

evo kako ona sada izgleda

SVI MISLILI DA ĆE JE BIKOVIĆ ODVESTI PRED OLTAR: Pričala da se čuva za PRVU bračnu noć sa njim, a onda se sve preokrenulo! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković trenutno uživa u ljubavi sa devojkom Ivanom Malić, ali važi za velikog zavodnika, a ni mnoge poznate devojku nisu uspele da mu odole u prošlosti.

Miloš Biković
foto: ATA images

Miloš je dugo bio u vezi sa Brankicom Sebastijanović, a mnogi su mislili da će ga upravo ona odvesti pred oltar.

Njih dvoje su često govorili o svojim planovima i intimi, a tada su otkrili i da se čuvaju za prvu bračnu noć.

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada Brankica koja je istakla da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

Danas je gotovo ništa ne zna o njoj. Potpuno se povukla iz javnog života, a tek je ponekad aktivna na društvenim mrežama, na kojima uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja.

Brankica je posle Bikovića bila u ljubavi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije "Avala", koji ju je pre izvesnog vremena verio, pisao je "Blic" pre nekoliko godina, a da li je danas i dalje sa njim ostaje pitanje misterije.

- Ne udajem se, daleko sam još od toga. Nije mi čak ni u planu. Ima vremena. Za sada samo idem na svadbe - rekla je glumica za pomenuti medij.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:41

Neverovatna atmosfera navijača Liverpula: Ti nikada nećeš ostati sam...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track