IMA NAJVEĆE GRUDI U EVROPI, SVI SE ŠOKIRAJU KAD JE VIDE: Deluje BIZARNO zbog svih OPERACIJA, a ovako je nekad IZGLEDALA! (FOTO)
Foto: Profimedia

ima je

IMA NAJVEĆE GRUDI U EVROPI, SVI SE ŠOKIRAJU KAD JE VIDE: Deluje BIZARNO zbog svih OPERACIJA, a ovako je nekad IZGLEDALA! (FOTO)

Ludi svet -

Martina Big je Nemica koja je rođena kao belkinja i koja se nekoliko puta se podvrgavala operaciji uvećanja grudi, kaže da neće stati sve dok one ne budu "velike kao Titanik".

foto: Profimedia

Ona je želela da postane stjuardesa, pa joj se i to ispunilo, ali ona ima nove planove u životu. Na kraju je uz podršku dečka, ujedno i menadžera Majkla poželela da odradi liposukciju prebacivši mast iz struka u kolena. Međutim, ni tu nije bio kraj, njena nedavna želja je da uveća svoju zadnjicu da bi dobila obline kako prava Afroamerikanka.

foto: Profimedia

Sada tvrdi da su njene grudi najveće u Evropi, a sada je pokazala i kako je izgledala pre nego što je dobila ovu titulu, odnosno pre svih plastičnih operacija koje je uradila da bi ih dobila, sa svojim prirodnim grudima.

foto: Profimedia

Sada kada je u tome očigledno i uspela, Martina je na Instagramu pokazala kako je izgledala pre, nakon čega je njenih 58.000 pratilaca ostalo zabezeknuto i u najmanju ruku šokirano tom transformacijom.

Na tim fotografijama se vidi da je manekenka nekada imala plavu kosu i njen prirodni ten kože, umesto današnje crne kose i potamnjenom tena. Sama Martina je ispod fotografije napisala: "Fotografija sa leve strane je snimljena pre 10 godina, pre nego što sam imala prvu plastičnu operaciju. U međuvremenu sam se promenila od glave do pete, dok se jedna od najvećih promena svakako desila mojim grudima", kazala je ona.

Martina je rizikovala svoje zdravlje tako što je godinama uradila puno operacija samo kako bi enormno povećala grudi, zbog čega je njen grudnjak dostigao ogromnih, neprirodno velikih 32T. Iako mnogi vole Martininu transformaciju, ona nije prošla bez komplikacija.

Martina Big, lažna crnkinja
foto: Profimedia

Njene ogromne i uvek proširive implantate lekar naduvava pomoću fiziološkog rastvora preko ventila skrivenog ispod njenog pazuha, pa zbog toga manekenka ne može da veže pojas u automobilu i mora da koristi produžni pojas da bi prešla preko svojih ogromnih grudi.

Martina Big, lažna crnkinja
foto: Profimedia

Takođe, pre spavanja, Martina nema drugog izbora osim da spava na leđima ili da koristi mnogo jastuka da podupre svoje telo ako leži napred. Takođe mora "redovno da trenira leđa" kako ne bi patila od strašnih bolova.

Pre dve godine, bivša stjuardesa je otkrila da želi da bude identifikovana kao afrička crnka. Martina je započela svoju transformaciju uz podršku supruga Majkla. Rođena je u Nemačkoj kao bela žena plave kose, ali je hrabro izjavila da pomaže u osnaživanju crnih žena sopstvenim izgledom nakon radikalnih injekcija za sunčanje kako bi dramatično promenile boju njene kože. U Keniji je krštena pod novim svahili imenom - Malaika Kubva, što znači Veliki anđeo - kako je rekla da želi da živi kao "prava Afrikanka".

Martina Big, lažna crnkinja
foto: Profimedia

Objava poređenja modela dobila je preko stotinu lajkova i mnogi su bili oduševljeni koliko se promenila. Jedan komentator je rekao: "Apsolutno volim tvoju transformaciju. Ti si jednostavno tako lepa.” Dok je drugi napisao: "Volim kako inspirišete ljude da rade ono što ih čini srećnim“. Neki su pak napisalo: "Bila si lepa pre cele ove transformacije."

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:41

Neverovatna atmosfera navijača Liverpula: Ti nikada nećeš ostati sam...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track