ONA JE ZAGAZILA DUBOKO U 6. DECENIJU, A IZGLEDA KAO BOGINJA: Prelepa glumica objavila sliku u kupaćem kostimu i ZAPALILA INTERNET!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ONA JE ZAGAZILA DUBOKO U 6. DECENIJU, A IZGLEDA KAO BOGINJA: Prelepa glumica objavila sliku u kupaćem kostimu i ZAPALILA INTERNET!

Pop kultura -

Elizabet Harli (56), glumica i dizajner, svojim pratiocima je predstavila jedan od svojih najnovijih modela kupaćih kostima.

- Živela sezona kupaćih kostima - napisala je Hurlei u opisu fotografije na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu od zmijske kože sa detaljima u obliku lančića duž dubokog dekoltea i naramenica.

Izgledala je, komentarišu fanovi, samouvereno i preplanulo dok je pozirala sa rukama iznad glave i zavodljivo gledala u kameru. Obožavaoci su bili oduševljeni prizorom i uputili su joj niz komplimenata. Fotografiju su pohvalile glumice Dandie Nnjutn i Patsi Kensit, a obe su joj poslale niz vatrenih emodžija. Dok su mnogi muški pratioci ostavili svoje komentare nazivajući je lepom i večnom lepotom, Hurli je rekla da su je njeni obožavaoci inspirisali da nastavi da nosi bikinije u svojim 50-im.

Elizabet održava zavidnu figuru zdravom ishranom. Za početak dana, glumica priznaje da je popila dve šolje tople vode kako bi ubrzala svoj metabolizam.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track