3. SAMIT ŽENA LIDERA NA FRUŠKOJ GORI: Ministarka Tatjana Matić svečano otvara manifestaciju, očekuje se preko 200 žena iz regiona
Prošlogodišnji Samit, Foto: Samit žena lidera

BUDUĆNOST JE SADA

3. SAMIT ŽENA LIDERA NA FRUŠKOJ GORI: Ministarka Tatjana Matić svečano otvara manifestaciju, očekuje se preko 200 žena iz regiona

Žena -

Treći po redu "Samit žena lidera" pod temom "Future is Now" (Budućnost je sada), održaće se 2. i 3. juna na Fruškoj gori.

Preko 200 žena iz celog regiona će kroz razmenu znanja i vrhunske govornike usvajati nova znanja, pronalaziti inspiraciju na stručnim diskusijama i proširiti svoju poslovnu mrežu, a sve to u cilju osnaživanja žena na svom putu ka poslovnom uspehu.

Prema rečima Danijele Golić, osnivača Samita, ovogodišnji događaj biće prilika da se žene u biznisu upoznaju sa najnovijim trendovima u poslovanju, pronađu inspiraciju za svoje nove poduhvate i na tom putu međusobno povežu, jer nam sadašnjost pruža prilike koje ne treba propustiti.

žene lideri, Samit žena lidera
foto: Samit žena lidera

Samit otvara ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

"Žene iz Srbije i regiona će imati priliku da se upoznaju i sarađuju sa drugim talentovanim ženama sličnih poslovnih ciljeva sa kojima će podeliti novine u poslovanju. Prisustvo na Samitu omogućava povezivanje sa preko 200 žena profesionalaca i lidera u razmeni iskustava, sticanju novih veština i učestvovanje u građenju jake ženske mreže, kao i informisanje o najnovijim trendovima u poslovanju", istakla je Danijela Golić.

Neke od cenjenih učesnica i govornica na Samitu biće: Tatjana Matić - ministarka trgovine, turizma, i telekomunikacija; Brankica Janković - poverenica za zaštitu rodne ravnopravnosti; Marija Ilić - predsednica upravnog odbora Asocijacije industrije video igara Srbije; Tanja Kuzman, PWC - Direktorka za digitalna rešenja, Start Up i inovacije; Katarina Subotić, Izvršni direktor za prodaju Telekom Srbija; Irina Nišavić, Menadžerka eksterene komunikacije u Microsoft Razvojnom centru Srbija; Manja Bogićević osnivač i izvršni direktor Kagera Ai; Dušica Lukić, suosnivač i menadžer proizvoda Joberty; Diana Gligorijević - suosnivač Telegroup sistema, Nataša Škrbic iz Inicijative Digitalna Srbija ... kao i mnoge druge.

žene lideri, Samit žena lidera
foto: Samit žena lidera

Među specijalnim gostima biće i član Kuće slavnih, jedan od naših najboljih odbojkaša - Vladimir Grbić koji će učestvovati na panelu sa džentlmenima.

Među brojnim atraktivnim temama biće: inovativne metode finansiranja poput "Biznis anđela" i načinu na koji mogu da finansiraju kompanije koje vode žene; upoznaćemo se sa pojmom NFT-a - jedinstvene virtuelne valute, koja ima potencijal da promeni način na koji konzumiramo sadržaj, način na koji zarađujemo ali i trošimo novac i dokazujemo svoj identitet; govorićemo o uspešnom rukovođenju i budućnosti interneta, dok je drugi dan posvećen medijima - kako oni doprinose i pružaju podršku ženskom stvaralaštvu, PR-u, kao i razvoju startup ekosistema.

Prošlogodišnji Samit
Prošlogodišnji Samitfoto: Samit žena lidera

"Verujem da je naša uloga da prepoznamo i investiramo u one ideje, poslovanja i žene koje počinju ili su u fazi rasta i razvoja i damo priliku novoj generaciji mladih liderki", istakla je Danijela Golić koja veruje da će i treći Samit biti predvodnik u inovacijama i doneti nove prilike za jačanje poslovnih žena Srbije i regiona.

U okviru organizacije “Samit žena lidera” pokrenuta je i „Akademija Samita žena lidera“ kroz koju je prošlo preko 300 polaznica, "Biznis mentor program" koji se odvija već drugu godinu za redom kao i brojne edukacije.

Prošlogodišnji Samit
Prošlogodišnji Samitfoto: Samit žena lidera

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:03

BEŽALA IZ SRAVNJENOG HARKOVA, PA U SRBIJI NAŠLA MUŠKARCA SVOG ŽIVOTA: 2 Ukrajinke nastanile se u Subotici! Evo šta su rekle o nama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track