DOK SE NOVAK I NADAL BORE ZA TITULU, NJIHOVE ŽENE BLISTAJU NA TRIBINAMA: Obe izgledaju sjajno, a koja se vama više sviđa? (ANKETA)
Foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, AP /Darko Vojinović

šta vi mislite?

DOK SE NOVAK I NADAL BORE ZA TITULU, NJIHOVE ŽENE BLISTAJU NA TRIBINAMA: Obe izgledaju sjajno, a koja se vama više sviđa? (ANKETA)

Pop kultura -

Na programu Rolan Garosa danas je prava poslastica za ljubitelje tenisa: meč između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske, a sigurni smo da neće izostati ni meč modnih stilova Jelena Đoković i Marije Franciske Ćiske Pereljo.

Jelena Đoković
foto: Prinscreen/Instagram

Vreme je da ovde dve dame odmere modno umeće. Kako bi meč bio što objektivniji i merodavniji, u obzir smo uzeli njihove stajlinge iz raznih situacija- od svečanih večera do šetnji gradom.

Stil Jelene Đoković

Na tribinama

Supruga Novaka Đokovića često sa teniskih tribina navija za supruga. Jelena i ove godine uživo prati Rolan Garos, gde je još jednom pokazala sjajan stil.

A na tribinama se godinama unazad može videti u šik kežual odevnim kombinacijama, ponekad su to elegantnija modna izdanja, a nekada u pitanju ona bliža sportskom stilu.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Pariz
foto: Instagram

Izdvojio se i modni detalj kao zaštitni znak Jeleninog stila: šešir.

U šetnji gradom

Odevne kombinacije Jelene Đoković stalno su pod lupom, a ona je iznova i iznova dokazala da sjajan stil nije nepoznanica za nju.

Jelena Đoković
foto: ATA Images

Mnogima se veoma dopadaju njena modna izdanja za slobodno vreme sa suprugom, naročito način na koji spaja elegantnije, modernije sportske komade i one u klasičnom stilu.

Na svečanim događajima

U izboru odeće za crveni tepih Jelena prednost daje glamuru i jednostavnosti, ali i inovatvnim dizajnerskim rešenjima poput haljine koju je 2019. nosila na dodeli "Laureus World Sports" nagrada u Monaku. U pitanju je bio model dizajnerke Marije Tarlać.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Profimedia

Stil Ćiske Pereljo

Na tribinama

I suprugu Rafaela Nadala viđamo često na teniskim tribinama. Ćiska u tim situacijama nikada nije napravila veću modnu grešku. Pokazala je da voli jednostavnost u odevanju, a njen nenametljiv stil odlično se uklapa sa imidžom koji ima u javnosti.

Rafael Nadal, Marija Franciska Perelo
foto: Profimedia

Nije joj strano da se na tribinama pojavi i u elegantnijoj odevnoj kombinaciji, ali i u potpuno sportskom izdanju.

U šetnji gradom

Da ima stila, Marija Franciska pokazala je i daleko od sportskih tribina, gde je takođe bila izložena očima publike.

Rafael Nadal, Ćiska Parelo, Marija Franciska Pereljo
foto: Profimedia

Ćiska neretko bira jednostavan i klasičan stil koji je uvek aktuelan.

Na svečanim događajima

Ni ona ne zaostaje u stilu za ženom našeg teniserskog asa, ali se svakako može primetiti da radije bira da ostane u jednostavnijim kombinacijama koje je teže upropastiti.

Rafael Nadal, Ćiska Pereljo
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

00:23

NOSI AMAJLIJU KAO NOVAK ĐOKOVIĆ? Pevačica otrkila šta joj visi oko vrata i čemu služi IMA POSEBNU FREKVENCIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja