AMBER HERD KRIJE OCA SVOJE ĆERKE! Nakon presude suda u korist Depa, svet priča samo o njoj: Svi sumnjaju na OVOG bogataša!
Foto: Michael REYNOLDS / AFP / Profimedia

DA LI JE ON?

AMBER HERD KRIJE OCA SVOJE ĆERKE! Nakon presude suda u korist Depa, svet priča samo o njoj: Svi sumnjaju na OVOG bogataša!

Pop kultura -

Svet i dalje bruji o slučaju Džonija Depa i Amber Herd, optužbi za zlostavljanje i gnusnim detaljima njihove toksične veze. Dok se na društvenim mrežama slavi "Džonijeva pobeda", postavljaju se brojna pitanja o privatnom životu zvezde filma "Akvamen".

Kako prenosi "Mondo", Amber je prošle godine iznenadila javnost kada je iznenada na Instagamu objavila da je postala mama.

Objavila je sliku ćerke Une Pejdž Herd i rekla da je postala mama "pod svojim uslovima" jer je shvatila da joj ne treba burma da bi imala krevetac, dodala da je ona "i mama i tata", nakon čega su krenule spekulacije.

Amber je posle kraha braka sa Džonijem Depom bila u vezi sa milijarderom Ilonom Maskom. Neimenovani izvori tvrde da je on otac njene ćerke, ali i da je Amber dete dobila uz pomoć surogat majke.

Po drugoj verziji Amber je zatrudnela uz pomoć donatorske sperme, ali ona do sada nije potvrdila ni demantovala nijednu od "ponuđenih verzija".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track