KEJT ODALA POČAST PRINCEZI DAJANI? Vojvotkinja svojom odećom podsetila na Lejdi Di i oduševila ceo svet: Zablistala na proslavi!
Foto: Profimedia

potrudila se

KEJT ODALA POČAST PRINCEZI DAJANI? Vojvotkinja svojom odećom podsetila na Lejdi Di i oduševila ceo svet: Zablistala na proslavi!

Pop kultura -

Kejt Midlton (40) odala je počast princezi Dajani odražavajući njen bezvremenski stil tokom platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Vojvotkinja se pojavila u beloj haljini sa kaputom po meri klasičnog muškog sakoa i šeširom širokog oboda sa tamnoplavom trakom. Izbor odeće je suptilna počast pokojnoj princezi Dajani, koja je sličnu odeću nosila 1991. tokom parade vojnih lica koja su služila u Zalivskom ratu, piše Njujork post.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Dajanina haljina, takođe, je imala sličan preklop i bila je uparena sa velikim belim šeširom u stilu zdela sa kontrastnim tamnim obodom. Šešir koji je Kejt nosila je izuzetno sličan onom koji je Dajana nosila kada je posetila Dubai 1989. godine, a kreirao ga je Filip Somervil, kome se pripisuje da je princezu prebacio sa malih šešira 1980-ih na šešire sa širokim obodom 90-ih.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Midlton je upotpunila svoju odeću draguljima od dijamanata i safira, uključujući par minđuša i ogrlicu sa priveskom za koju se tvrdi da je napravljena od delova ostavljenih princu Vilijamu (39), kada mu je majka umrla 1997.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track