ŽENE SU RONILE SUZE KAD JE OTKRIO DA JE GEJ: Suprug slavnog pevača je SLIKAR, a svi kažu da je BOLJI FRAJER od njega! (FOTO)
Foto: Youtube screenshot

U SKLADNOM SU BRAKU

ŽENE SU RONILE SUZE KAD JE OTKRIO DA JE GEJ: Suprug slavnog pevača je SLIKAR, a svi kažu da je BOLJI FRAJER od njega! (FOTO)

Pop kultura -

Riki Martin pojavio se na Kanskom festivalu u pratnji supruga i slobodno možemo reći da je ovaj par izazvao pažnju, a žene nisu mogle da se odluče koji od njih dvojice bolje izgleda

Filmski festival privukao je u Kanu brojne zvezde, među kojima i slavnog pevača Rikija Martina kojeg su papraci snimili na balkonu hotela u kojem boravi. Svi su primetili da Riki izgleda znatno mlađe, a na trbušnjacima bi mu pozavideli mnogo mlađi muškarci.

50-godišnji Riki na sebi je imao samo šorts za kupanje, a osim mišića do izražaju su došle u brojne tetovaže kojima je ukrasio telo, kao i preplanuli ten.

Riki je nekada izlazio i sa ženama i to pravim lepoticama, a jednom je prilikom izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegovi osećaji uvek bili iskreni prema svima. Uprkos ovim izjavama, muzičar se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

Nesumnjivo, mnoge pripadnice lepšeg pola ostale su razočarane kada se definitivno deklarisao kao homoseksualac.

"Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao", izjavio je za magazin People.

Riki Martin
foto: Profimedia

Pre nego što se venčao s umetnikom Džozefom 2017. godine, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene.

Na spisku devojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lilli Melgar, Rebeka de Alba i Gabriela Sabatini.

Riki i sirijsko-švedski slikar počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a svoju veridbu potvrdili u novembru 2017. godine tokom gostovanja u jednom emisiji. Već u januaru 2018. godine pevač je potvrdio kako su se u tajnosti venčali. Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka, a mnoge žene su oduševljene njegovim izgledom i tvrde da se ne zna koji je od njih dvojice privlačniji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:40

GEJ SUPERMEN JE ODRAZ NAŠE REALNOSTI! Ljudi i deca treba da shvate da mi postojimo, i to ne samo u FIKCIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track