OGLASILA SE ADVOKATICA AMBER HERD: Otkrila da li glumica može da isplati ODŠTETU Džoniju Depu, a ZBOG OVOGA smatra da je izgubila
Foto: Profomedia

GOSTOVALA U EMISIJI

OGLASILA SE ADVOKATICA AMBER HERD: Otkrila da li glumica može da isplati ODŠTETU Džoniju Depu, a ZBOG OVOGA smatra da je izgubila

Pop kultura -

Elani Bredehoft, advokatica Amber Heard, oglasila se nakon što je glumica izgubila parnicu protiv Džonija Depa i rekla je da Herd ne može da plati 8,35 miliona dolara odštete koju duguje Depu.

"Ne, apsolutno to neće moći da isplati", izjavila je tokom gostovanja u "Today Show-u".

Presudom je izrečeno da Herd Depu mora da isplati 15 miliona dolara odštete, što je zbog zakonskih odredbi smanjeno na 10 miliona dolara.

Međutim, budući da je porota odlučila kako Dep glumici takođe mora da isplati dva miliona dolara zbog izjave njegovog advokata za Daily Mail, u kojoj je Amberine tvrdnje nazvao prevarom, ukupan iznos odštete koju Amber duguje bivšem mužu spao je na 8,35 miliona dolara.

"Amber ima dobre temelje za žalbu", rekla je advokatica.

Amber Herd
foto: Brendan SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

"Presuda je užasna poruka svetu. To je nazadovanje. Osim ako izvadite telefon i snimite kako vas supružnik ili druga važna osoba tuče, niko vam neće poverovati", dodala je.

Na pitanje da li je Amber izgubila parnicu isključivo zato što je porota mislila da laže, advokatica je rekla kako je Amber demonizovao pravni tim Džonija Depa.

"Na suđenju je bio dopušten niz stvari koje nisu smele da budu dopuštene i to je izazvalo konfuziju kod porote", zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track