ALEKSA BALAŠEVIĆ KOD PATRIJARHA PORFIRIJA! Sin panonskog mornara poslao važnu poruku: On je dokaz da nisu svi sveci na nebu!
Foto: Ana Paunković

NEVEROVATNO

ALEKSA BALAŠEVIĆ KOD PATRIJARHA PORFIRIJA! Sin panonskog mornara poslao važnu poruku: On je dokaz da nisu svi sveci na nebu!

Pop kultura -

Đorđe Balašević bio je jedan od najomiljenijih domaćih muzičara i kantautora, čije se pesme pevaju i danas, a pevaće se i još mnogo godina.

Od kada je on preminuo, u porodici Balašević desile su se mnoge promene, a život se nekako nastavio dalje. Olivera Balašević, njegova udovica, proslavila je svoj rođendan ove godine, prikazavši poslednju pesmu velikog autora, a tom prilikom, njegov sin Aleksa objavio je da je njegova verenica, Nikolina, trudna i da će postati otac.

Aleksa Balašević
foto: Printscreen

Ova vest oduševila je mnoge fanove legendarnog umetnika, a organizator najpoznatije regionalne MMA organizacije "Megdan" i sin Đorđa Balaševića Aleksa bio je jako srećan kada je vest podelio javno.

Aleksa je već više puta na svom instagram nalogu podelio koliko je religija za njega važna, a posebno je značajnu poruku poslao za Uskrs ove godine, kada je rekao da vaskrsenje postoji, te da se nada da će i njegovog oca to dočekati.

Aleksa Balašević
foto: printscreen

O značaju koje religija ima za njega, govori i poseta Patrijarhu Porfiriju o kojoj svedoče slike na Aleksinom instagram profilu, u opisu kojih je napisao samo:

- U veri ima mnogo tame za sve vas koji ne verujete, ali mnogo više svetla za sve nas koji verujemo. Naš Patrijarh Porfirije dokaz je da nisu svi sveci na nebu. Bog vas čuvao sve takvi kavi jeste dragi svi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track