ŠAKIRA ZAVRŠILA U BOLNICI POSLE VESTI O RASKIDU! Slomljena nakon saznanja o PREVARI: Evo šta joj se desilo kada je čula ISTINU!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ŠAKIRA ZAVRŠILA U BOLNICI POSLE VESTI O RASKIDU! Slomljena nakon saznanja o PREVARI: Evo šta joj se desilo kada je čula ISTINU!

Pop kultura -

Jedna od najlepših pevačica na svetu Šakira doživela je strašnu neprijatnost kada se saznalo da je njen dugogodišnji partner Pike vara, i to sa ženom koja je mnogo godina mlađa od njega.

Šakira
foto: Profimedia

Kako prenose strane mediji, ovaj par, koji je u vanbračnoj zajednici 12 godina i koji ima već dvoje dece, Milana i Sašu, potvrdio je da se rastaje i to u svega nekoliko rečenica:

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju.

Španski mediji prenose da je Šakira završila u bolnici kada je saznala za prevaru, međutim do sada se nije znalo da li je pevačica bolesna ili je u pitanju nešto drugo.

Đerar Pike, Šakira
foto: Profimedia

Španski "Periodico" objavio je pevačica primljena u bolnicu zbog napada panike. Ambulanta koja je prevezla Šakiru do bolnice u Barseloni otkrila je da je u pitanju bio napad panike i da pevačica nije ozbiljno bolesna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track