OSTAĆETE U ŠOKU KADA VIDITE KOLIKO KOŠTA NARUKVICA SA SUĐENJA DEPA I HERD: Cena skočila do nebesa, niko ne može da veruje!
Foto: Owen Cliff/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Da li je moguće?

OSTAĆETE U ŠOKU KADA VIDITE KOLIKO KOŠTA NARUKVICA SA SUĐENJA DEPA I HERD: Cena skočila do nebesa, niko ne može da veruje!

Pop kultura -

Suđenje Amber Herd i Džonija Depa privuklo je veliku pažnju svetske javnosti, a gotovo da nema osobe koja nije pratila saslušanja. Suđenje je nakon šest nedelja sada završeno i to u korist poznatog glumca.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia, Profimedia

Brojne slavne ličnosti pružile su podršku Džoniju, a svet još uvek ne prestaje da bruji o ovom suđenju. Koliko je velika popularnost suđenja govori i činjenica da se narukvica koja je služila da se pristupi sudnici trenutno prodaje za 4.500.000 dolara, odnosno 492.925.963 dinara.

Narukvica
foto: Printscreen

Podsetimo, presuda je pročitana na sudu okruga Fairfax u Virginiji. Johnny Depp nije bio na čitanju presude jer se poslovno nalazi u Velikoj Britaniji. Porota je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku Washington Posta iz 2018. godine, a Depu je dodeljeno 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track