ŠAKIRA TEŠKA PREKO 350 MILIONA, PIKE NE MOŽE NI DA JOJ PRIĐE BOGATSTVOM: Evo koliko se procenjuje njegov imetak, nećete verovati
Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

JEDNA OD GLAVNIH TEMA

ŠAKIRA TEŠKA PREKO 350 MILIONA, PIKE NE MOŽE NI DA JOJ PRIĐE BOGATSTVOM: Evo koliko se procenjuje njegov imetak, nećete verovati

Pop kultura -

Pop zvezda Šakira i njen partner, fudbaler Žerar Pike, stavili su tačku na svoju dvanaestogodišnju vezu, a sada mnogi nagađaju ko ima više novca od njih dvoje.

Svetski mediji danima bruje kako je Pike, navodno, prevario pevačicu sa studentkinjom, a neki pišu da se razlaz desio zbog starije dame.

Ipak, ovakvi raskidi često intrigiraju javnost, te se sada na društvenim mrežama mnogi interesuju ko koliko ima miliona na računu.

Đerar Pike, Šakira
foto: Instagram

Iako su mnogi zgroženi činjenicom da je jedna od najlepših žena sveta prevarena, iznenađeni su i činjenicom da je Šakira mnogo bogatija od Pikea.

Prema različitim izvorima, Šakira ima neto vrednost od 350 miliona dolara. Naime, 45-godišnja Kolumbijka je prodala preko 75 miliona ploča, što ju je učinilo jednom od najprodavanijih muzičkih umetnika na svetu.

Đerar Pike, Šakira
foto: Profimedia

Žerar je možda jedan od najboljih defanzivaca na svetu, ali je zaradio znatno manje od svoje partnerke, navodi se da 35-godišnji defanzivac ima neto vrednost od 80 miliona dolara. Španski defanzivac se okušava u drugim poduhvatima, uglavnom poker turnirima, digitalnim događajima, i osnivač je i predsednik Kosmos Holdinga, sportske i medijske investicione grupe koju je pokrenuo sa Hirošijem Mikitanijem (osnivač i predsednik japanske kompanije za e-trgovinu Rakuten, Inc.), Edmund Chu, Nullah Sarker i Mike Evans.

Par ima dvoje dece koji se zovu Milan i Saša i vlasnici su velikog imetka, od kojih je jedno vila u Majamiju.

Podsetimo, njih dvoje se nikada nisu zvanično venčali.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track