OGLASILA SE ŽENA S KOJOM JE ŠAKIRA PIKEA NAHVATALA NA GOMILI: Otkrila SOČNE DETALJE afere! Prvi mi je pisao, obožava MOJU ZADNJICU
Foto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, AP, Instagram Printscreen

LJUBAVNICA IZNELA SVOJU STRANU

OGLASILA SE ŽENA S KOJOM JE ŠAKIRA PIKEA NAHVATALA NA GOMILI: Otkrila SOČNE DETALJE afere! Prvi mi je pisao, obožava MOJU ZADNJICU

Pop kultura -

Pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike slovili su kao jedan od omiljenih parova na svetu, a vest o njihovom razlazu nakon dugih 12 godina sve je šokirala i ostavila bez teksta.

Bivši partneri su tu vest i zvanično potvrdili, a sada se oglasila i 20-godišnja seks-bomba Suzi Kortez, za koju španski mediji pišu da je glavni krivac za njihov razlaz, jer ju je Šakira navodno zatekla u krevetu s Pikeom.

Šakira
foto: Profimedia

"On je bio taj koji mi je poslao direktnu poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila. Zanimalo ga je kad ću se vratiti iz Brazila u Evropu, uvek me je pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene", prenosi El Diario NY.

Suzi na profilu na Instagramu prati 22 hiljade ljudi s kojima na dnevnom nivou deli svoje provokativne i razgolićene fotografije, a u opisu profila piše da je manekenka, sportistkinja, televizijska voditeljka i poslovna žena.

Raskid je potvrdila Šakira u zvaničnom saopštenju za medije, nakon što su danima kružile glasine da je njihovoj vezi došao kraj posle 12 godina, i to zbog Pikeove afere s drugom ženom.

"Žao nam je što moramo da potvrdimo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju", poručila je pevačica, prenosi Daily Mail.

Đerar Pike
foto: Profimedia

Prema pisanju španskih medija, Šakira je Pikea uhvatila u krevetu s 20-godišnjakinjom, o kojoj se dosad malo znalo. Bivši par su nakon toga paparaci snimili zajedno u autu i nisu izgledali srećno, a sad je jesno i zašto.

Podsetimo, pevačica i deset godina mlađi fudbaler upoznali su se na snimanju spota za njen singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i zvanična himna svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju vezu su potvrdili u maju 2011. godine, kada se Žerar pridružio Šakiri na bini na njenom koncertu u Španiji. U septembru 2012. pevačica je objavila na Instagramu da s fudbalerom čeka prvo dete. Sina Milana Pikea Mebaraka dobili su 22. januara 2013. godine. U januaru 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dete, a Saša Pike Mebarak rođen je nekoliko dana nakon zvanične objave na Instagramu.

Šakira je u nekoliko navrata govorila kako ne nameravaju da idu pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promenio.

"Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je pre nekoliko godina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track