OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA MALE LILIBET DAJANE: Ćerka Megan Markl i prica Harija ispozirala nasmejana, a svi kažu da je PRESLATKA
Foto: Profimedia

divna

OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA MALE LILIBET DAJANE: Ćerka Megan Markl i prica Harija ispozirala nasmejana, a svi kažu da je PRESLATKA

Pop kultura -

Princ Hari (37) i supruga Megan Markl (40) objavili su prvu fotografiju ćerke Lilibet Dajane Mountbaten-Vindzor, nakon što je u subotu 4. juna u Velikoj Britaniji s prabakom kraljicom Elizabetom II (96) proslavila prvi rođendan.

princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Na fotografiji koju su odlučili da podele s javnosti, Lilibet se smeje dok pozira na travi na kraljevskom imanju u Vindzoru.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zahvalili su se svima i rekli kako su "neverovatno dirnuti" čestitkama upućenim njihovoj devojčici, kojoj su dali ime Lilibet Dajana, u čast kraljici i pokojnoj princezi Dajani.

Megan Markl, princ Hari
foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Fotografija je objavljena nakon što su Megan i Hari posetili kraljicu za njen platinasti jubilej i vratili se nazad za Los Anđeles.

U petak 3. juna par je prvi put viđen u zajedničkom društvu u Velikoj Britaniji još od 2020. godine kada su snimljeni na svečanoj ceremoniji povodom Dana zahvalnosti u katedrali Svetog Pavla.

Na pikniku koji su joj priredili za proslavu prvog rođendana, malenu nasmejanu Lilibet u plavoj haljinici fotografisao je Misan Hariman, porodični prijatelj princa Harija i Megan Markl. Naime, Hariman je i ranije fotografisao poznate supružnike. On je autor portreta Megan i Harija kojim su najavili da očekuju prvo dete, sina Arčija (3).

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track