OTKRIVENO ŠTA JE MEGAN MARKL ŠAPUTALA PRINCU HARIJU NA KRALJIČINOM JUBILEJU: Posle ovoga će je mnogi gledati drugačijim očima
Foto: Profimedia

MNOGI SU IZNENAĐENI

OTKRIVENO ŠTA JE MEGAN MARKL ŠAPUTALA PRINCU HARIJU NA KRALJIČINOM JUBILEJU: Posle ovoga će je mnogi gledati drugačijim očima

Pop kultura -

Na proslavi kraljičinog platinastog jubileja veliku pažnju su privukli princ Hari i Megan Markl svojim došaptavanjem na misi u katedrali Svetog Pavla.

S obzirom na sve napetosti koje su se prethodnih nekoliko godina odvile u kraljevskim odajama, brojnu javnost je zanimalo šta su se to Megan i Hari došaptavali u katedrali.

Megan Markl, kraljevska porodica, princ Čarls, princ Hari
foto: Profimedia

Stručnjaci koji analiziraju neverbalnu komunikaciju i koji mogu da čitaju s usana otkrili su kako je njihova pojava na samom događaju kod Harija uzokovala veliki stres, a Megan je zapravo pokušala da ga umiri. Ovo je mnoge pozitivno iznenadilo, s obzirom na to da mnogi Megan Markl smatraju krivcem što se Hari odmetnuo od porodice.

"Da, biće sve dobro", rekla je navodno Megan Hariju, sudeći po čitačima usana, koje su angažovali pojedini britanski mediji, između ostalih i The Sun.

Megan Markl, princ Hari
foto: DW / Goff Photos / Profimedia

"Razmetni sin" zajedno sa svojom odabranicom sedeo je u katedrali na velikoj udaljenosti od Vilijama i Kejt Midlton, s kojima uopšte nisu ni razgovarali, baš kao ni s princom Čarlsom i Kamilom Parker Bouls.

"Palata je bila odlučna kako se Hari i Vilijam neće zajedno fotografisati kako se ne bi otkrilo neprijateljstvo između braće i da se neće zajedno pojavljivati. Hari je teško podneo što mora da bude u bratovljevoj senci", izjavila je Ingrid Suard, kraljevska autorka.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track