RAT IZMEĐU DŽONIJA DEPA I AMBER HERD NIKAD ŽEŠĆI: Glumac objavio video koji svi BESOMUČNO lajkuju, pa ODMAH usledio NJEN odgovor!
Foto: EPA/Evelyn Hockstein Pool, AP/Evelyn Hockstein

NE JENJAVA

RAT IZMEĐU DŽONIJA DEPA I AMBER HERD NIKAD ŽEŠĆI: Glumac objavio video koji svi BESOMUČNO lajkuju, pa ODMAH usledio NJEN odgovor!

Pop kultura -

Džoni Dep je napravio TikTok profil na kojem je ubrzo objavio i prvi video, zahvalivši u njemu svojim obožavateljima na podršci koju su mu pružali tokom prethodna dva meseca u sudskom procesu protiv bivše supruge, Amber Herd.

"Svim mojim dragocenim, odanim i nepokolebljivim pristalicama - bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno videli. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo učinili pravu stvar, a to sve zato što vam je stalo. I sada ćemo svi zajedno krenuti dalje", napisao je uz video.

Nedugo nakon toga preko portparola se oglasila i Amber Hard, te je odgovorila na Depov video.

"Dok Džoni Dep kaže da ide napred, ženska prava idu unazad", poručila je, kako prenose strani mediji.

"Presuda je poručila žrtvama porodičnog nasilja da treba da se boje da se zauzmu za sebe i progovore", dodala je.

Podsetimo, Herd je nakon presude koja je izrečena 1. juna objavila da je jako razočarana razvojem situacije.

"Razočaranje koje osećam danas je nemoguće opisati. Slomljena sam što brdo dokaza nije bilo dovoljno da se suprotstavim nesrazmernoj moći i uticaju mog bivšeg muža", rekla je Herd u izjavi objavljenoj ubrzo nakon što je presuda pročitana u Virdžiniji.

Amber Herd
foto: Brendan SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

"Još sam više razočarana time što ova presuda znači za druge žene. To je nazadovanje... Povlači ideju da se nasilje nad ženama ne treba shvaćati ozbiljno", poručila je.

Presuda je pročitana na sudu okruga Ferfaks u Virdžiniji, a Džoni Dep nije bio na čitanju presude jer se poslovno nalazio u Velikoj Britaniji.

Porota je presudila da Amber Herd mora da isplati odštetu od 15 miliona dolara zbog klevetanja u tekstu koji je objavljen u The Washington Postu, u kojem je tvrdila da je bila žrtva porodičnog zlostavljanja.

Neće moći da isplati Depa?

Amberina advokatica, Elejn Bredehoft, rekla je kako glumica nikako ne može da isplati Depu odštetu, a prema izvorima The Posta, Amber je švorc zbog velikih pravnih troškova povezanih sa suđenjem za klevetu.

Više izvora je reklo da je zvezda "Akvamena" morala da promeni pravne zastupnike i da se sada oslanja na polisu osiguranja kuće kako bi pokrila troškove svojih trenutnih advokata u slučaju. Račun za njenu advokaticu uglavnom je podmirio The Travelers Companies u skladu s glumičinom polisom osiguranja, rekli su izvori. Pravni stručnjaci kažu da je korišćenje polisa osiguranja za kuće uobičajeno u slučajevima klevete.

Džoni Dep
foto: McGOWAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica je takođe rekla da namerava da se žali na odluku, a njen portparol, Alafer Hol, najavio je planove za žalbu u izjavi za The New York Times, iako još nije jasno na kojim će osnovama Herd temeljiti svoju žalbu.

Kako bi dobila ponovno otvaranje slučaja, glumica bi verovatno trebala da dokaže da je bilo grešaka u suđenju koje je održano u Ferfaksu u Virdžiniji, ili da je bilo problema sa sudijinim tumačenjem zakona. Žalba takođe može da se temelji na novim dokazima ili iskazima koji se pojavljuju nakon završetka prvog suđenja.

Sud, Virdžinija, Džoni Dep, Amber Herd
foto: Printscreen/Youtube

Dep može da traži zaplenu imovine bivše supruge

Glumičina neto vrednost procenjena je na između 1,5 i 2,5 miliona dolara, prema veb stranici Celebrity Net Worth, što je daleko od onoga što ona duguje Depu. Tokom šestonedeljnog suđenja, Herd i više svedoka svedočili su da glumica možda nema sredstava da plati bivšem mužu.

Dep bi još uvek potencijalno mogao da traži novac koji mu pripada zaplenom njenih prihoda za njena dva nadolazeća filma, zaplenom njene imovine ili čak zaplenom njene kuće u kalifornijskoj dolini Juka, rekli su stručnjaci.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track