ČVRSTOM RUKOM BRAĆI UTERALA STRAH U KOSTI: Kada Kejt ne može da obuzda MALE PRINČEVE, Šarlota ima efikasno rešenje za sve probleme
Foto: Profimedia

GENIJALNO

ČVRSTOM RUKOM BRAĆI UTERALA STRAH U KOSTI: Kada Kejt ne može da obuzda MALE PRINČEVE, Šarlota ima efikasno rešenje za sve probleme

Pop kultura -

Vojvotkinja od Kembridža imala je pune ruke posla brinući se o svom najmlađem sinu princu Luisu tokom proslave platinastog jubileja u Londonu. Mada urnebesni video snimci pokazuju da je imala pomoć od svoje ćerke, princeze Šarlota, te da nije bila potpuno sama u "smirivanju" najmlađeg deteta.

Snimci sa nekoliko događaja tokom jubileja, prikazuju Šarlota (7) kako se stara da umiri svog mlađeg brata Luisa (4). Čak ni princ Džordž (8) nije imun na zapovedničko ponašanje svoje sestre, a to se vidi na snimcima i fotografijama gde Šarlota pokazuje budućem kralju kako da pozira na balkonu - i da, Džordž je odmah poslušao Šarlotina uputstva.

U snimku sa nedeljnog Platinastog takmičenja, koji su na Tviteru podelili posmatrači kraljevske porodice, Šarlota se vidi kako gura ruku mlađeg brata nadole i dalje od njegovih usta, kako bi ga sprečila da sisa prste.

A onda se čini da maše pesnicom prema svom mlađem bratu, upozoravajući ga da ponovo ne sisa prste.

Naravno, ovo Luisa nije omelo da nastavi da se ponaša kako on to želi, te je nastavio da se ruga staroj sestri, mašući sopstvenom pesnicom na isti način, pre nego što mu majka nežno gurne ruku nazad u krilo.

Nedeljno takmičenje, kojim je obeleženo finale četvorodnevne proslave platinastog jubileja, bio je poslednji događaj kome su prisustvovala deca sa Kembridža.

Razmena koju je Luis imao sa Šarlot nije bio jedini smešni trenutak nemirne kraljevske porodice snimljen kamerom na događaju.

Četvorogodišnji Luis je takođe viđen kako se grči tokom takmičenja i kako gestikulira svojoj majci Kejt Midlton.

U jednom trenutku joj je čak stavio ruku preko usta, verovatno u pokušaju da je natera da prestane da priča.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja