PENTHAUS MILICE MILŠE I ŽARKA JOKANOVIĆA U CENTRU BEOGRADA IZGLEDA BRUTALNO: Nameštaj po meri i luksuz da ti pamet stane! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

ISPLATILA IM SE IGRA SUDBINE

PENTHAUS MILICE MILŠE I ŽARKA JOKANOVIĆA U CENTRU BEOGRADA IZGLEDA BRUTALNO: Nameštaj po meri i luksuz da ti pamet stane! (FOTO)

Pop kultura -

Otkako je u javnost procurila vest da su od serije "Igra sudbine" zaradili dovoljno da pazare penthaus, svi se pitaju kako izgleda taj novi dom Milice Milše i Žarka Jokanovića.

Glumica i njen izabranik donedavno su živeli na Voždovcu u blizini Diplomatskog naselja, gde su su odgajili Miličinog sina, Antonija Isakoviča, gostili prijatelje, stekli brojne drage uspomene, ipak pokazalo se da je vreme da krenu dalje i presele se na lepšu destinaciju i luksuzniju nekretninu.

Enterijer
foto: screenshot

Navodno, glumica i dramaturg kupili su stan na poslednjem spratu u centru Beograda i opremili ga modernim nameštajem, a nisu preskočili da svoje dragocenosti prenesu, te ostaje samo da ih po novom domu rasporede.

Enterijer
foto: screenshot

- Iako je na početku prostor izgledao sterilno sa novim nameštajem, njih dvoje su vrlo brzo dali dušu svom domu, kao što su i prethodnom. Prebacili su veliki broj umetničkih dela i antikviteta koji su krasili sobe u prethodnom stanu. Milica se od prvog dana potpuno posvetila dekorisanju i, uprkos svakodnevnim snimanjima od 12 sati, uspela je da sredi veći deo stana u kojem sada uživaju punih pluća - rekao je za medije izvor blizak paru.

On je dodao da su se za novi dom Milica Milša i Žarko Jokanović odlučili isključivo zbog blizine posla.

Enterijer
foto: screenshot

- Prethodne godine su počeli da razmišljaju o preseljenju i gledaju stanove, a iako oboje vole mir i prirodu, nisu mogli da odu na periferiju zbog poslovnih obaveza. Birali su između nekoliko nekretnina i izbor je pao na ovu, koja je bila Miličin favorit. Stan se nalazi u jednom elitnom delu Beograda, zgrada je nova, a samim tim i njihov dom - zaključio je.

(Kurir.rs/ Story)

Bonus video:

01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track