HRVATSKA INFLUENSERKA NA CRVENOM TEPIHU S NAJDUBLJIM ŠLICEM NA BALKANU! Svi pitaju: A gde su ti GAĆICE?! ŠOK (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

OTKRILA SVOJ TRIK

HRVATSKA INFLUENSERKA NA CRVENOM TEPIHU S NAJDUBLJIM ŠLICEM NA BALKANU! Svi pitaju: A gde su ti GAĆICE?! ŠOK (VIDEO)

Žena -

Blogerka i influenserka Ela Dvornik pojavila se na jednoj dodeli nagrada u izdanju o kojem će se još dugo pričati. Zbog dubokog dekoltea i opasno visokih šliceva koji sežu iznad bokova mnogi su s razlogom pomislili da ispod haljine koju je nosila nije imala donji veš!

Na video snimku, koji je usnimio njeno telo u 360 stepeni, jasno se vidi da je influenserka, odlučila da ovu toaletu nosi bez donjeg veša.

Ela Dvornik
foto: Printskrin/Instagram

Ela je sve razuverila objavom na Instagramu sa ovim opisom.

- Eto kako sam sakrila gaće. Pratite me za još saveta - napisala je u opisu videa u kojem je demonstrirala svoj trik s gaćicama i pokrenula lavinu reakcija.

Ubrzo su se na objavi pojavili komentari poput - "Genijalno, patentiraj to", "A svi se ponadali da ih nemaš", "Kraljica svemira", "Ovo je najbolji post ikad", još su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Jedna devojka je imala i dodatno pitanje, zanimalo ju je sa čime je zakačila gaćice, a Ela je otkrila - Ja sam koristila onu žicu koju dobiješ kad kupiš tost.

Ela Dvornik
foto: Printscreen/Instagram

Ela je o svom hrabrom modnom odabiru progovorila i za IN Magazin.

- Ja mislim da je moral jako relativna stvar. Ljude moraš malo gurati, onda se nakon nekog vremena naviknu na sve. Meni se, iskreno, ne da glumiti, onda radije stavim sve karte na sto. Ko se hoće da se druži sa mnom, može, ko neće, ne mora - objasnila je.

Kurir.rs / Blic.rs

Bonus video:

01:48

Eksperti: Ako doktor primi mito i izgubi licencu ONDA PROFESORI MORA DA OSTANU BEZ POSLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track