DIRLJIV PORODIČNI TRENUTAK Miodrag Dragičević i Olivera Bacić krstili ćerku, za kumu odabrali glumicu koja je osvojila SRCE NACIJE
Foto: Printscreen/Instagram

EMOTIVNO

DIRLJIV PORODIČNI TRENUTAK Miodrag Dragičević i Olivera Bacić krstili ćerku, za kumu odabrali glumicu koja je osvojila SRCE NACIJE

Pop kultura -

Pre tačno sedam meseci glumački bračni par Miodrag Dragičević i Olivera Bacić postali su roditelji malene Vasilije. Od tog momenta njihovi životi promenili su se iz korena, preslatka devojčica postala je centar njihovog sveta i razlog zbog kog svaki dan dočekuju sve srećniji.

Miodrag Dragičević, Olivera Bacić
foto: Printscreen/Instagram/oly_faith_

Miša i Olja odlučili su da pred sam dolazak leta okupe najmilije i u krugu porodice krste Vasiliju.

Uz emotikon srca Olja je na svom profilu na Instagramu objavila emootivnu porodičnu fotografiju nastalu neposredno po završteku krštenja.

Obučena u belo od glave do pete porodica Dragičević nije krila sreću i oduševljenje koje su činom krštenja postali još veći. Posebno mesto u ovoj priči zauzela je i glumica Sanja Marković kojoj je pripala najlepša uloga - uloga kume.

- Naša kuma lepotica - ponosno je napisala Olja objavivši fotografiju sa Sanjom, nastalu u jednom beogradskom restoranu gde se porodica okupila na svečanom ručku.

Sanja Marković je inače osvojila srce publike u regionu ulogom Gordane Zdravković, supruge Tome Zdravkovića, u filmu "Toma", koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Ostaci i krhotine nakon što je uklonjen autobus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track