DŽENIFER LOPEZ POBESNELA ZBOG ŠAKIRE: Psovala i pravila HAOS! Tajna čuvana DVE GODINE isplivala na površinu!
Foto: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia

OTKRILA U DOKUMENTARCU

DŽENIFER LOPEZ POBESNELA ZBOG ŠAKIRE: Psovala i pravila HAOS! Tajna čuvana DVE GODINE isplivala na površinu!

Pop kultura -

Dženifer Lopez bila je vrlo ljuta zbog toga što je morala da deli scenu sa Šakirom na polufinalu Super Boula, te je bila uvređena jer nije mogla sama da odradi spektakularni nastup na poluvremenu.

Slavna Džej Lo u svom novom dokumentarnom filmu "Poluvreme" sve je nazvala najgorom idejom na svetu. Dugoiščekivani Netfliksov dokumentarni film nedavno je premijerno prikazan u Njujorku na Tribeca Film Festivalu. Simboličan naziv filma predstavlja njen ulazak u pedesete godine života, ali i pomenuto poluvreme Super Boula, na kojem je 2020. godine nastupala sa Šakirom.

Šakira, Dženifer Lopez
foto: ELSA / Getty images / Profimedia

Lopez se čak i raspravljala s čelnicima Nacionalne fudbalske lige oko toga zašto su odlučili da dva umetnika rade posao koji obično radi jedan.

- Imamo šest je*** minuta. Imamo 30 sekundi pesme, a ako uzmemo minut, to je to, ostalo nam je pet. Moraju da postoje određene pesme koje pevamo. Moramo imati trenutke u kojima pevamo. To neće biti je*** plesna revija. Moramo da otpevamo svoju poruku - rekla je pevačica svom muzičkom direktoru u jednom trenutku, te dodala kako je to najgora ideja na svetu.

- Ovo je nešto za šta radim i čemu se nadam godinama - govori kasnije Lopezova.

Pevačice su na kraju zaključile da je moguće raditi zajedno, ali njihov odnos je bio hladan i profesionalan.

U jednom trenutku su razgovarale o svom nastupu, a tada je kolumbijska zvezda rekla Lopezovoj:

- Znam da ljudi iz Super Boula žele da budemo provučene kroz ceo šou. Ja nisam dobila potvrdu koliko ću minuta imati.

- Rekli su 12 minuta, što znači da bi ti trebalo da imaš pola, i ja pola - odgovara Lopez, te dodaje kako je im trebalo da im daju 20 minuta, ako već nastupaju obe.

Nacionalna fudbalska liga je za ovogodišnji šou takođe angažovala više umetnika, a bili su to Dr Dre, Snup Dog, Eminem, Meri Džej Blidž, Kendrik Lamar i specijalni gost 50 Cent.

Latino zvezda se u stvari nije ljutila na čelnike Lige samo zato što nije nastupala kao samostalni umetnik. U to vreme u SAD je došlo do imigracijske krize zbog čega su se deca migranata držala u kavezima u pritvorskim centrima pod Trampovom administracijom, što je izazvalo bes među ljudima.

Lopez je komentarisala situaciju na svom nastupu na Super Boulu, što Nacionalna fudbalska liga nije odobravala.

- Otišli smo s probe i primetila sam da su svi poludeli, pa mi nije bilo jasno. Beni me je zvao i rekao da žele da povuku moju izjavu o deci u kavezu. Te noći su službenici lige videli prvi put šta sam uradila i rekli da mi to ne odobravaju - ispričala je Džej Lo.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track