ŽIVOTNA PRIČA POPULARNOG REPERA: IZ SURVAJVORA SAM IZAŠAO KAO IZ LOGORA!
Foto: Kurir

ŽIVOTNA PRIČA POPULARNOG REPERA: IZ SURVAJVORA SAM IZAŠAO KAO IZ LOGORA!

Pop kultura -

Svoju realnu priču Isidori Lukić ove nedelje ispričaće reditelj i član grupe Beogradski sindikat Ognjen Janković.

Ognjen je gostujući kod Isidore Lukić u emisiji "Realna priča" iskreno pričao o roditeljima, odrastanju na Dorćolu, počecima u karijeri, profesionalnom napretku i planovima za budućnost.

Član popularnog rep sastava otkrio je šta predstavlja uspeh Beogradskog sindikata i kako on živi od toga. Govorio je o planiranom koncertu na Tašmajdanu, a prisetio se i njegovog angažmana u projektu "Surviver", ekstermnih uslova za život i koliko ga je taj projekat promenio. Iako nije bio učesnik, već iza kamere, Isidori Lukić je ispričao kroz šta je sve prolazio zajedno sa ekipom na pustom ostrvu. Otkrio je da je zbog velikog stresa mislio da ima srčani udar, da se nakon takmičenja vratio kao iz logora, pa priznao i kroz šta su sve učesnici prolazili.

Uglavnom ga najčešće vezuju za Beogradski sindikat, međutim Ognjen je i reditelj. Publici se nedavno predstavio svojim filmskim prvencem "Zlatni dečko", a večeras u 22.50 časova otkriće nam kako je izgledao njegov put do uspeha, ali i koja je njegova realna priča.

Ne propustite novu epizodu Realne priče na Kurir televiziji večeras u 22.50 časova!

Realna priča
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track