DEVOJČICE SU SA NJOM ODRASTALE, A SADA STIŽE I FILM O ČUVENOJ BARBI: Evo koje dve ZVEZDE će igrati glavne ULOGE u ovom ostvarenju!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

DEVOJČICE SU SA NJOM ODRASTALE, A SADA STIŽE I FILM O ČUVENOJ BARBI: Evo koje dve ZVEZDE će igrati glavne ULOGE u ovom ostvarenju!

Pop kultura -

Poznat je datum izlaska filma o najpopularnijoj lutki na svetu - Barbiki! Naime, kompanija "Warner Bros" danas je na Tviteru potvrdila da će ostvarenje ugledati svetlost dana 21. jula 2023. godine, a ujedno su objavili i kako će izgledati čuveni Ken, bar na velikom platnu.

Barbika
foto: Printscreen Twitter

Fotografije Margo Robi u ulozi Barbi već smo imali priliku da vidimo, a sada znamo i kako se Rajan Gosling transformisao za ulogu Kena. Oskarovac je pozirao sa plavom kosom i bronzanim tenom, a u teksas farmerkama i raskopčanom prsluku pokazao je neverovatne trbušnjake na stomaku.

Barbika
foto: Printscreen Twitter

Mediji prenose da su scenaristi odlučili da Rajan bude maskiran u verziju lutke "Earring Magic Ken", koja je predstavljena 1993, a koja je imala izblajhane pramenove umesto tradicionalno smeđe kose. Upravo ova verzija Kena postala je najprodavanija u istoriji, a podigla je i puno prašine zbog govorkanja da su dizajneri lutke bili inspirisani gej klupskom scenom 90-ih godina u Los Anđelesu i Njujorku.

Goslingu, koji je poznat i po akcionim filmovima, ali i romantičnim komedijama, ovo je ipak svojevrsni zaokret, a čini se da publici dopada kako izgleda Ken u njegovoj interpretaciji.

"Definitivno znaju šta rade", "Rajan je Bog", "Nisam ni znala da želim da vidim Rajana golog, ali posle ove fotke...", "Vau, bez teksta sam...", "Već sam opsednuta", neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja